Ketagih Tonton Lucah, Ibu Bengang Tetak Tangan Anak

Share This:

Seorang penjual daging telah menetak tangan anaknya itu selepas remaja itu enggan menyerahkan telefon berkenaan kepadanya.

Ibu mangsa bertindak demikian akibat terlalu bengang kerana anak lelakinya yang berusia 18 tahun kerap menonton video lucah di telefon bimbit.

Kejadian itu berlaku di Hyderabad, India, selepas Mohammad Khalid Qureshi, 18, enggan mematuhi beberapa kali arahan yang diberikan oleh bapanya Mohammad Qayyum Qureshi, 45, supaya menghentikan tabiat buruk itu.

Pada hari sebelum kejadian, bapanya menangkap sekali lagi Mohammad Khalid menonton video terbabit melalui telefon barunya. Bapanya cuba merampas telefon itu namun dia menggigit tangan lelaki berkenaan dan melarikan diri.

Menurut sumber, Mohammad Khalid hanya balik ke rumah pada lewat malam. Keesokannya dua beranak itu bergaduh lagi.

Mohammad Qayyum yang naik angin dengan anaknya telah mengambil pisau lalu menetak tangan kanan anaknya.

“Apabila mendengar jeritan Mohammad Khalid, anggota keluarga yang lain berlari mendapatkannya dan mereka kemudian membawanya ke hospital. Tangannya parah dan kemungkinan untuk disambung semula adalah tipis,’’ kata polis.

Dia memberitahu anaknya sangat ketagih menonton video lucah dan hanya tidur serta makan sahaja. Selepan insiden tersebut, Mohammad Qayyum menyerah diri kepada polis dan dia kini ditahan polis.

-PRU14.TV

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*