Padah Buat Seks Tak Mati Enjin Kereta

Share This:

Sepasang kekasih ditemui mati kelemasan di dalam kereta ketika melakukan hubungan seks selepas menghidupkan enjin untuk mengekalkan suhu hangat.

 

Memetik METRO, mayat lelaki berusia 39 tahun dan wanita, 44, ditemui dalam keadaan bogel di dalam garaj berkunci di bandar Bottrop. Jerman.
 
 
 
Hasil siasatan menunjukkan pasangan berkenaan dipercayai menghidupkan enjin kereta untuk mengekalkan suhu hangat, menyebabkan mereka mati lemas.
 
Menurut pegawai polis, tiada siapa menyedari enjin kenderaan itu dibiarkan hidup selama berjam-jam di dalam garaj besi berkenaan.
 
Polis kemudian membuka pintu garaj itu selepas menerima laporan daripada keluarga mangsa lelaki yang mendakwa dia sudah hilang selama beberapa hari.
Dalam masa sama, polis di bandar juga melancarkan siasatan ke atas kehilangan tiba-tiba wanita terbabit.
 
 

Foto: METRO
Jurucakap polis berkata, tiada bukti jenayah ditemui di tempat kejadian, namun anggota forensik berusaha menyiasat bagi menentukan apa yang sebenarnya berlaku.
 
Ujian dijalankan bagi menentukan tahap karbon monoksida dalam darah pasangan terbabit.
 

“Buat masa ini, semua bukti menunjukkan ia satu kemalangan, namun autopsi akan dilakukan ke atas mayat bagi merungkai keraguan,” katanya.

Comments

comments

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*