Rebecca Islam Gaduh Besar Dengan Eina Azman?

Share This:

Terkejut sungguh bila terbaca IG Story Rebecca Nur Al Islam yang marah dengan sikap seorang ‘Datin Ciplak’ sehingga membongkar sedikit demi sedikit perbuatan buruk Datin tersebut.

Foto: Carian InternetJelas sekali Rebecca benar-benar panas hati hingga memuat naik satu per satu nota yang ditulisnya atas sekeping tisu. Dalam kenyataannya tersebut, dia sudah lama bersabar dan mendiamkan diri namun Datin tersebut tetap mengutuk dirinya.Rebecca juga mencabar Datin tersebut untuk berjumpa jika masih berterusan tidak berpuas hati terhadap dirinya dan tidak perlu menghasut rakan-rakannya yang lain.


Semua kemarahan tersebut seperti ditujukan kepada Eina Azman sehingga dia juga turut membalas dengan memuat naik satu nota di laman Instagram khas untuk Rebecca yang mengamuk kepadanya.Netizen juga seperti tidak percaya dengan apa yang berlaku kerana mereka sendiri mengetahui hubungan baik Rebecca dan Eina yang dulu. Tidak kurang juga ada yang tidak bersetuju dengan cara pergaduhan seperti ini. Ada pula yang mengambil pengajaran daripada situasi yang sememangnya tidak disangka berlaku ini.
Memang kecoh betul kedua-dua ‘bestfriend’ bergaduh hingga buka pekung! Apa punca sebenarnya masih tidak dapat dikenal pasti. Harap keadaan ini tidak teruk dan ada jalan penyelesaian. Sampai bila ingin terus marah, bukan?

Comments

comments

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*