Balik Masjid, Warga Emas Ditendang Atas Motor

Share This:

Seorang warga emas cedera di beberapa bahagian badan dan mengalami sakit dada, gara-gara ditendang seorang lelaki yang tidak dikenali semasa menaiki motosikal.

Kejadian yang berlaku di kawasan Gurney Drive itu menyaksikan mangsa yang berusia 60 tahun baru balik dari masjid dan dalam perjalanan pulang ke rumah.

Ketua Polis Daerah Timur Laut ACP Anuar Omar berkata, “Semasa mangsa sedang menunggang motosikal, seorang lelaki yang tidak dikenali turut menunggang motosikal memotong kenderaan warga emas itu dan telah bertindak menendangnya sehingga terjatuh.

“Berikutan kejadian itu, mangsa dihantar ke Hospital Pulau Pinang dan ditahan di wad kerana mengalami kecederaan luka di beberapa bahagian badan serta sakit dada.”

Bernama melaporkan, mangsa tidak mengenali langsung lelaki yang menendangnya dan tidak berlaku sebarang perselisihan faham dengannya sebelum ini.

“Setakat ini polis telah berjaya mengesan seorang wanita yang merakam kejadian itu dari dalam keretanya dan dia akan hadir memberi keterangan serta menyerahkan rakaman asal insiden tersebut,” tambahnya.

Comments

comments

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*