Saya Tak Faham Dengan Maksud Zul ?- Bapa Zahirah Macwilson

Share This:

Baru-baru ni desas-desus mengatakan bahawa hubungan Zainol Macwilson dan Zul Ariffin tidak begitu baik terus menjadi bualan hingga kini.

Terbaru, memetik sumber media mengatakan, bapa pelakon Zahirah Macwilson, Zainol MacWilson membidas kenyataan Zul Ariffin yang meminta Zainol perlu lebih bersikap matang dan berterus-terang.

Menurut Zainol, dia sendiri tidak memahami apa maksud yang cuba disampaikan Zul.

“Usia saya kini sudah menjangkau 60 tahun. Saya sudah berkahwin dua kali dan ada empat anak yang sudah besar.

“Terus terang saya tak faham dengan maksud Zul yang mengatakan saya harus lebih matang sedangkan saya lebih lama hidup dan faham dengan asam garam kehidupan,” katanya yang dipetik daripada sebuah portal.

Menurut sumber, Zainol menjelaskan bahawa dia tidak pernah menghalang dan tidak mempunyai masalah jika anaknya terus berkawan dengan Zul namun kedua-dua mereka harus memahami maksud sebenar berkawan.

Jelasnya, jika diikutkan dirinya, dia tidak mahu Zahirah menjalin hubungan cinta memandangkan potensi besar ditunjukkan Zahirah sebagai pelakon selain kerana usianya yang masih muda.

“Saya selalu nasihat kepadanya supaya tidak mudah tergoda atau terjebak dengan percintaan sesama artis.

“Saya tak nak dia hanyut kerana cinta. Saya mahu dia fokus terhadap karier kerana masih muda dan mempunyai potensi besar sebagai pelakon,” ujar Zainol.

Bagi Zainol, perjalanan seni anaknya itu masih jauh dan tidak mahu Zahirah dipergunakan oleh mana-mana lelaki buat masa ini.

Terdahulu, Zul dalam satu kenyataan sebelum ini mempersoalkan tindakan bapa kekasihnya itu mengeluarkan beberapa kenyataan berbaur sinis di laman media sosial sehingga menimbulkan spekulasi luar kononnya hubungan mereka tidak direstui.

Dalam kenyataannya waktu itu, Zul berpendapat bahawa jika benar Zainol tidak merestui hubungan mereka berdua, dia perlu lebih berterus-terang dan tidak hanya menggunakan media sosial untuk meluahkan pendapatnya.

 

 

 

 

-PRU14.TV

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*