Lelaki Suka Baling Air Mani Pada Wanita Dihukum Penjara

Polis menahan seorang lelaki Allentown yang didakwa membaling air maninya kepada seorang wanita di Lehigh Valley,berikutan itu dia dihukum penjara antara tiga hingga enam tahun di Mahkamah Daerah Lehigh pada Rabu.

Michael K. Morris, 59, juga akan didaftarkan sebagai pesalah seks di bawah undang-undang Megan untuk sepanjang hayatnya.

“Terus terang, hukuman ini sudah lama tertangguh. Kejadian ini sangat pelik dan miang,” kata Hakim Robert L. Steinberg.

Menurut sumber berkata, Morris memohon maaf dan berkata dia tidak dapat menjelaskan kelakuannya dan dia pernah ditahan beberapa kali sejak 1983, kata seorang pendakwa raya.

Kesalahan Morris tidak dianggap sebagai jenayah seks sehingga 2006, namun undang-undang khusus tentang sentuhan tidak diingini dengan cairan seminal yang diletakkan ke atas beberapa buah buku akhirnya diperkenalkan, kata Timbalan Jurucakap Daerah Christine Murphy.

“Dia telah kesalahan ini selama beberapa dekad dan saya hanya boleh bayangkan jumlah mangsanya adalah tidak terkira,” kata Timbalan Peguam Daerah, Christine Murphy.

Sementara itu, peguam Morris, Andrea Olsovsky berkata, suspek mempunyai sejarah penyakit mental yang berpanjangan sebelum ini.

-PRU14.TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *