“Kalau Perempuan Saya Masih Boleh Terima,Ini Lelaki” – Isteri Sedih Suami Gay

Share This:

Kecurigaan seorang isteri terhadap suami akhirnya terungkai apabila mendapati suaminya seorang gay.Hati isteri mana yang tidak hancur apabila kebahagiaan rumah tangga yang berusia 2 tahun diregut oleh orang lain.

Menurut sumber, wanita berusia 30 tahun itu tidak dapat menahan sembilu hatinya,dia terus menangis di ruang tunggu pengadilan agama pada 16 januari lalu.

“Kalau perempuan saya masih boleh terima,ini lelaki” kata May yang menggugat cerai.

May berkata dia baru mengetahui suaminya itu memiliki perilaku menyimpang selepas di tangkap khalwat dengan lelaki dua hari lalu disebuah hotel,sejak daripada itu dia mulai menyelidik akaun facebook suaminya yang selama ini tidak pernah dia ambil peduli kerana terlalu sibuk bekerja.

Tambahan lagi apabila mendapati Friend lists akaun milik suaminya hampir semuanya lelaki,lain daripada itu chat suami dengan lelaki lain juga sangat menjijikkan.katanya

Selepas mendapatkan bukti-bukti kukuh May mengadukan hal tersebut kepada martuanya dan memutuskan untuk cerai .

“Ibu dan bapanya sangat terkejut,sampai mereka semput mendengar pengakuan anaknya,saya sebenarnya kasihan melihat mereka,tapi nak buat macam mana”kata may.

Pihak Hakim cuba memujuk May untuk berunding bagi menyelamatkan bahtera rumah tangganya,namun May enggan memberi kerja sama dalam sidang semalam.

-PRU14.TV

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*