Wanita Rakam Aksi Lucah Dengan Anjing

Share This:

Menjijikan apabila seorang wanita merakamkan video dirinya melakukan seks dengan anjing Labrador kesayangannya menggunakan krim putar, dalam sebuah video yang dianggap penderaan haiwan.

 

Menurut sumber, polis menemui video aksi terlampau itu pada telefon bimbit Suzy Cairns ketika mereka menyerbu rumahnya bagi mencari gambar penyalahgunaan kanak-kanak.

 

Pendakwa Jim Robertson memberitahu Mahkamah Sherif Livingston bahawa rakaman tersebut ‘muncul seperti dirakamkan sendiri membabitkan tertuduh dan anjing peliharaannya’.

 

Katanya, haiwan itu berada di rumah Cairns di Livingston, Barat Lothian, Scotland, ketika polis mencarinya pada Mac tahun lepas.

 

Walaupun butiran tidak diberikan di mahkamah, difahamkan kesalahan itu melibatkan penggunaan krim putar.

 

Cairns, 39, mengaku bersalah atas dua tuduhan memiliki bahan lucah antara Februari 2016 dan April 2017. Dia mengaku memiliki gambar tidak senonoh kanak-kanak yang disiksa secara seksual.

 

Dia juga mengaku memiliki ‘gambar lucah melampau yang menggambarkan cara yang jelas seorang wanita terlibat dalam aktiviti seksual dengan anjing’.

 

Namanya telah dimasukkan dalam senarai daftar pesalah seks dengan serta-merta dan hukuman ditangguhkan untuk laporan latar belakang.

 

Robertson berkata polis mendapat waran geledah selepas alamat IP Internet Cairns menunjukkan dia cuba mengakses gambar tidak senonoh kanak-kanak dan menemui gambar tidak senonoh dalam telefonnya

 

 

 

 

-PRU14.TV

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*