Gambar Bogel, Che Ta Akan Saman

Share This:

GAMBAR bogel mirip Rozita Che Wan sedang viral di media sosial. Sebelum ini Bigo Live Fathia Latiff menari dalam keadaan separuh bogel tersebar secara meluas juga.

Saya akan saman!,” itulah pendirian Che Ta mengenai perkara tersebut.

Sering diekori pelbagai gosip liar dan kontroversi mengenai hubungan cintanya bersama lelaki muda, kini kisah terbaru Rozita atau lebih mesra disapa Che Ta, kembali memanaskan atmosfera seni hiburan tempatan.

Penyebaran gambar seksi mirip pelakon Miss Octopus ini di laman sosial menimbulkan pelbagai spekulasi walaupun empunya diri menafikan sekeras-kerasnya mengenai gambar itu.

“Saya akan cari mereka yang terlibat dalam perkara ini kerana ia sangat memalukan. Saya tidak teragak-agak untuk mengemukakan tuntutan saman kepada mereka yang biadab ini.

“Perkara ini mengaibkan saya walaupun ia bukan gambar saya. Saya tidak tahu apa motif mereka, mungkin ingin memalukan saya atau menjatuhkan karier saya.

“Kali ini, saya akan bertegas demi maruah saya yang tercalar. Mungkin dengan cara ini boleh menjadi pengajaran kepada sesiapa sahaja yang berniat buruk kepada saya,” katanya.

Tidak pernah terlintas untuk membuat rakaman sedemikian, Rozita turut memberitahu bahawa dia sendiri ‘buta’ dalam menggunakan aplikasi telefon.

“Saya difahamkan, gambar itu dirakam menggunakan video chat atau webcam yang saya sendiri tidak tahu menggunakannya.

“Saya bukanlah muda untuk explore benda-benda macam ni. Lagipun, saya tak pasti, telefon saya ada fungsi itu atau tidak.

“Namun, saya percaya, jika ia bukan pelanduk dua serupa, mungkin ada individu yang menggunakan teknik super impose dengan menempek muka saya. Namun, yang pasti, ia bukan saya,” tegasnya lagi.

Cuma yang peliknya Rozita Che Wan dan Fathia Latiff ini yang dikatakan penyokong tegar Tun Dr Mahathir tiba-tiba popular di media sosial. Fathia telah mengaku yang beliau menari separuh bogel namun Rozita Che Wan pula menafikan gambar bogel tersebut. Even bad publicity is still good publicity.

Comments

comments

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*