Awal Perkahwinan Bahagia. Selepas Bersalin Anak Sulung, Barulah Aku Tahu Siapa Suami Aku Yang Sebenarnya!

Share This:

 

Memiliki kehidupan yang bahagia selepas berumah tangga adalah impian setiap wanita.Ramai yang menganggap perkahwinan itu bahagia dan seronok.

 

Namun, tidak semua orang merasai kebahagiaan itu seperti sebuah kisah yang dikongsikan oleh netizen di sebuah laman sosial ini sangat memeritkan apabila mendapat tahu perangai suami yang sebenar.

 

Assalamualaikum min.. Aku ada story.kisah perkawinan pertama aku.. Aku kawin umr 19.ex asben aku umr 26.aku kawin dgn duda xde ank. Awal kawin bahagia sgt bila aku bersalin je ank sulung baru belang ex asben aku keluar.

 

Dia kantoi ambik dadah, kaki perempuan, kaki lepak sampai pagi dlm pantang dia lepak kt umh sambil layan ganja depan aku dgn ank. Dia ajak kawan2 dia sekali join dia hisap ganja. Aku stress sampai tahap hampir meroyan. Aku minta cerai dia xnk cerai.

 

Setahun lepas tu aku mengandung lg dia ulang balik perangai x balik umh,melepak sampai pagi xnk kerja.ank sulung minta susu dia xnk beli aku terpaksa bagi air tea o kt ank.sedih sgt aku tgk ank aku terpaksa minum tea o.

 

Kemuncak kisah kami aku minta duit nk beli barang2 baby.dia xnk bagi aku terpaksa curi duit dia waktu dye tengah mandi. Aku tinggal ank tengah tido aku pergi kedai beli pampera, susu, beras.

Bila aku balik dari kedai terus dye minta duit dia yg aku curi tu min dye cakap nk beli pil kuda.aku cakap dh abis semua duit tu.

 

Dia bantai aku cukup2 sampai patah kaki aku, sakit kepala aku kena pijak tangan aku di kepit dkt pintu kereta. Nasib aku baik sbb jiran tolong aku terus bawak aku pergi hospital.dkt hospital pihak polis ambik keterangan dan bukti2 yg aku ni kena dera dgn suami sendiri.mak mertua aku salahkan aku sbb buat ank dye masuk penjara dia ambik semua ank2 aku dia larikan min.

 

Mase tu aku dkt hospital kecederaan aku parah jgk…family aku xtau min sbb kami berlainan negeri.

 

Tel aku semua dorang rampas. Mase aku keluar hospital aku xde duit aku peegi umh mak mertua aku nk ambik ank2 buat balik kg mak aku.tp dorang pergi kl bawak ank2 aku min.aku cari x jumpa min bertahun berpisah.aku pimjam duit dgn jiran ex asben aku nk balik kg aku naik makamah failkn perceraian.

 

Setahun lebih turun naik makamah selesai kes perceraian aku… Bila aku dh jd janda banyak lg dugaan yg aku dpt dlm ddk berkerja keras cari duit laki org ddk kacau aku. Aku behwnti kerja situ aku cari kerja lain. Tmpt lain pun sama jgk laki org jgk ddk kacau aku..

 

Aku stress min.6tahun aku menjanda min mcm2 dugaan aku tempuh. Last aku jumpa dgn ank teruna umr 27tahun.

 

Dia ajak aku nikah min.. Aku terus nikah dgn dia. Skrg aku ada 3 org ank dh dgn dia. Tp aku tetap terkilan bila aku dpt tahu mak bekas mak mertua aku bagi ank2 aku dgn ex asben dulu dgn org kl. Bila aku buat report semua x jalan sbb ex asben aku dh tandangan surat ank angkat..

 

Jahat sgt dorang min pisahkn aku dgn ank2 kalau dorang xnk jaga ank2 aku kenapa dorang ambik.bila dorang xnk jaga dorang bagi dkt org sampai skrg min aku x dpt jumpa ank2 aku. Aku rindu ank2 aku min.

 

-PRU14.TV

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*