Bapa Tergerak Hati Lihat Telefon Anak,Apa Yang Ditemui Amat Mengejutkan!

Share This:

 

Perlakuan remaja harini semakin membimbangkan para ibu bapa,tambahan lagi zaman teknologi it yang mengunakan telefon pintar.

 

Kebanyakkan ibu bapa memberi telefon pada anak-anak mereka.Namun,kegiatan anak perlu dipantau.

 

Sebuah kisah telah dikongsikan disebuah laman sosial apabila malunya seorang ayah kerana ia terjadi hadapan matanya.

 

Group Whatapps rakan sekolah baginya biasa tapi luarbiasa jika dalam group tersebut bercakap semata mata tentang seks semata-mata.

 

Bapanya minta anaknya keluar dan tinggalkan group tersebut.

 

 

Tahukah anda,dalam group Whatapps ini terdapat pelbagai ayat lucah yang telah digunakan, sehingga ada yang membanding-banding alat kemaluan masing-masing sebesar mana.

 

 

Tetapi, apa yang lebih parah lagi bila terdapat beberapa orang yang mengajak rakan-rakan sebaya untuk menonton video lucah bersama-sama dengan memberikan URL ke laman-laman web lucah.

 

Malam Jumaat sedaplah, semua perbualan berbaur lucah dalam group itu. Mujurlah hari ini saya tergerak mahu membaca perbualan anak-anak di dalam group ini. MashaAllah, siap bagi link video lucah lagi. Yang perempuan pula sibuk menggedik mahu mengawan.

 

Tolong ibu bapa pantau telefon anak-anak anda, jangan jadi ujub dan bangga sangat sebab mampu berikan telefon kepada anak-akan kita, tetapi hakikatnya, kita sendiri yang merosakkan mereka.

 

Sungguh memalukan dalam group ini, lelaki dan perempuan bicara dan menulis pasal seks tanpa segan silu.

 

Ini baru darjah 6, naik tingkatan 1 nanti, macam mana?

 

Justeru,apa yang menjadi pengajaran di sini,ibu bapa perlu pantau kegiatan anak-anak mereka supaya perkara yang tidak diingini berlaku yang boleh memalukan diri sendiri.

 

 

-PRU14.TV

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*