Wanita Ngadu Sakit Faraj Rupa-rupanya..

Share This:

 

Seorang wanita Thailand berusia 51 tahun dari Bangkok dibawa ke hospital selepas dia mengadu sakit faraj yang melampau. Doktor kemudian terkejut melihat timun yang terperangkap di dalam kemaluan beliau.

 

Wanita itu dikatakan kemudian mendakwa bahawa dia secara tidak sengaja ‘jatuh’ keatas timun tersebut dan ia sekaligus tertusuk ke dalam kemaluannya.

 

Perkara berkenaan menjadi berita utama di media sosial dan juga viral di kalangan komuniti online.

 

Menurut sumber,pembohongan wanita tersebut gagal meyakinkan doktor dan jururawat, namun beliau tetap dirawat dengan sempurna oleh pihak hospital.

 

Menurut doktor yang merawat pesakit tersebut, kejadian seumpama itu kian meningkat dikalangan masyarakat. Kebanyakan pesakit datang dengan kes benda asing terperangkap dalam diri mereka sendiri walaupun terpaksa berdepan rasa malu.

 

“Pelbagai objek yang terlibat dalam bahagian peribadi badan seperti botol, mainan seks, sayur-sayuran, dan sebagainya dikesan sejak kebelakangan ini.., jelas doktor terbabit.

 

“Secara amnya, pesakit cuba mengambil objek itu sendiri kerana rasa malu untuk mendapatkan rawatan perubatan, tetapi majoritinya gagal dalam percubaan ini dan akhirnya terpaksa dirujuk ke bilik kecemasan.’ tambah beliau.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*