Helah Isteri Tukar Kunci..Rupa-rupanya Sedap Melayan Jantan

Share This:

 

Perkahwinan yang hanya dibayangi oleh nafsu berahi semata-mata tidak akan mampu bertahan. Ikatan perkahwinan akan longgar jika aspek lain dalam perkahwinan tiada antara pasangan seperti kasih sayang,kepercayaan dan sebagainya.

 

Apabila seorang isteri tidak puas dan memilih jalan melakukan zina bersama orang lain.Mengapa perkara sebegini terjadi?kerana iman tidak dapat dikawal dan kurangnya pengetahuan agama dalam diri seseorang.

 

Ini yang terjadi kepada seorang lelaki yang terkejut melihat isterinya dalam keadaan mengaibkan bersama seorang lelaki lain di rumah mereka di Sri Petaling.

 

Menurut sumber, wanita itu dipercayai seorang pegawai polis berpangkat Asisten Superintendan bertindak menukar selak mangga pintu rumah mereka untuk menyukarkan suaminya masuk ke kediaman mereka,

 

Namun, suami kepada wanita itu sudah lama mengesyaki isterinya mempunyai hubungan sulit dengan rakan sekerja berpangkat Lans Koperal bertindak memotong mangga sebelum berjaya menangkap isterinya yang dalam keadaan separuh bogel kira-kira jam 5 petang.

 

Suami wanita itu dipercayai mengintip pergerakan isterinya sejak jam 3 petang.

 

Kira-kira jam 3.30 petang isterinya menemui seorang lelaki dipercayai teman lelaki isterinya di Jalan Sungai Besi.

 

Pada ketika itu,suami wanita tersebut terus mengekori pasangan tersebut dan amat mengejutkan mereka menuju ke rumah mereka di Sri Petaling dan memasuki rumah.

 

Suaminya dikatakan memotong mangga pagar dan mendapati pasangan itu sedang asyik berasmara.

 

Justeru,melihat kejadian itu,suaminya turut merakam kejadian tersebut dan mengambil butiran teman lelaki isteri sebelum membuat laporan polis.

 

 

-PRU14.TV

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*