[VIDEO] Aksi ‘Geng Kunyit’ Main Raba-raba Di Tempat Kerja

Share This:

 

Hubungan songsang kini semakin lama,semakin berleluasa dan dunia hari ini boleh dikatakan hampir setiap hari disajikan dengan berita golongan lesbian, gay, biseksual dan transgender (LGBT).

 

Menurut sumber,baru-baru ini tular satu rakaman video memparkan ‘geng kunyit’ tak menyempat melempiaskan nafsu sehinggakan di tempat kerja sekalipun dijadikan tapak maksiat.

 

Menerusi video berdurasi 32 saat itu, dua lelaki berbadan gempal itu dilihat berselindung di sebalik bongkah kotak-kotak dipercayai di bahagian belakang sebuah kilang perabot di ibu negara.

 

Salah seorang daripadanya dilihat meraba bahagian kemaluan rakannya itu, manakala seorang lagi menyentuh bahagian pinggul sambil menusuk-nusukkan jari.

 

Nampak macam ‘cuak’ sahaja gayanya apabila sering tertoleh-toleh memerhati keadaan sekeliling, namun masih meneruskan jua aktiviti memuaskan nafsu mereka itu.

 

Reaksi netizen nyata menzahirkan rasa geli dan jijik melihatkan perbuatan dua ‘ketul kunyit’ berkenaan yang difahamkan merupakan warga asing.

 

“Celaka kunyit gemuk , yang sebelah pegang bontot, yang seorang lagi pegang bebird, bapaklah” tulis serang netizen.

 

Apa-apa pun, mungkin rakannya meminta tolong digarukan sahaja kot? Tapi kenapa sampai takut-takut?

 

Kesimpulannya,kita dapat lihat golongan-golongan ini semakin berleluasa akibat pengaruh budaya songsang ini yang semakin hari semakin membimbangkan terutamanya rakyat Malaysia yang terjebak dalam golongan ini.

-PRU14.TV

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*