Isteri Sedih..Rupanya Suami Kantoi Langgan Pelacur..

Share This:

 

Luahan seorang isteri apabila mendapati suaminya berlaku curang terhadapnya dan kisah tersebut telah dikongsikan di sebuah laman sosial dan memberi pengajaran kepada pasangan yang berkahwin di luar sana.Pasti setiap wanita sedih apabila memiliki suami yang berkahwin hanya kerana nafsu semata-mata.

 

Viral di media sosial luahan kesal seorang wanita terhadap suaminya yang kerap kantoi makan luar. Apabila diminta untuk menceraikannya, lelaki itu enggan berbuat demikian tanpa diketahui apa alasannya. Namun lelaki itu kerap menyakitkan hati si isterinya.

 

Berdasarkan gambar-gambar perbualan WhatsApp yang dikongsikan, lelaki itu dipercayai melanggan pelacur warga Indonesia di sebuah hotel di Kuala Terengganu.

 

SUAMI KANTOI CARI WANITA LAIN

 

“Salam admin, tolong rahsiakan nama saya. Saya ingin meminta pendapat sahabat-sahabat dalam ruangan ini. Saya seorang isteri mempunyai dua orang anak. Saya seorang isteri yang tidak bekerja.

 

“Luluh hati saya apabila dekat 10 kali suami kantoi dan pagi tadi kantoi yang ini pula. Suami saya dah tak ada hati dengan saya dan dia tidak pernah menyentuh saya selama setahun.

 

“Saya seorang yang menjaga penampilan tetapi saya tidak faham mengapa suami saya masih mencari wanita yang lain di luar sana? Peritnya hati saya, hanya Allah sahaja yang tahu.

 

“Bila diajak berbincang, saya sentiasa dipukul. Saya pernah meminta dia menceraikan saya, tetapi dia enggan berbuat demikian. Pada masa yang sama dia selalu menyakitkan hati saya,” katanya.

 

Menurut netizen, pel#acur terbabit dipercayai menggunakan pas lawatan sosial ke Malaysia, tetapi melakukan aktiviti pelacuran di Malaysia.

 

PERKONGSIAN SEORANG NETIZEN

 

Bila viral je kisah ini, seorang netizen mendedahkan fakta yang mengejutkan tentang dunia pelacuran di Malaysia ini. Mungkin perkongsian dari pengalaman sebenar dia kot.

 

“Kalau freelancer (FL) indon ni biasa panggil bakso. Pelacur kelas bawahan ni. Boleh dikatakan kaum ni mmg takda market dekat malaysia. Sebab kebersihan badan tak dijaga, dah longgar, senang buat main kat negara dia. Kat negara kita pun banyak angkut je kat kilang tu. Harganya selalu dalam rm50 je.

 

“Biasa yang mahal ni jenis original warganegara malaysia yang jarang buat sex, jaga badan, fit, golongan bekerjaya profesional seperti student melayu, cina. Kategori Milf melayu, cina, kategori professional melayu, cina. Harga biasa rm350.

 

“Kebanyakan perempuan Freelance ni sekadar suka-suka je buat kerja ni, pemuas nafsu dorang. Selain student mmg buat untuk duit jela. Yang best, rare open offer jenis golongan bekerjaya. Ada yang aku kenal jenis kerja besar, pangkat tinggi dalam syarikat. Ada yang banker, nurse, doctor, steward, yang buat part time ni. Sekadar suka-suka je dorang buat.

 

BEZA KELAS ATAS DAN BAWAH

 

“Apa yang membezakan pelacur kelas bawahan dan Freelancer (FL) ni adalah pelacur kelas bawahan yang senang dapat di kaki lima tu harga murah je standard RM50 ke seratus lebih jenis sehari berpuluh, beratus kali layan pelanggan dari pelbagai bangsa seperti melayu, cina, india, bangla, nepal, pakistan.

 

“Boleh buat macam-macam skill. Kalau Freelancer (FL) ni dorang jarang buat seks Kadang-kadang sebulan sekali baru buat offer, 2-3 bulan baru buat offer, setahun sekali baru buat offer pun ada. Tambahan tak semua bangsa boleh melanggan.

 

Dan tak semua skill boleh digunapakai kalau melanggan dorang ni,” kata netizen yang menggunakan identiti Hel*** Ga**** di Facebook.

 

-PRU14.TV

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*