Mental Koyak, Model Iklan Makanan Kucing Carut Para Haters

Share This:

Terkejut dibuatnya bila kapten pasukan bola sepak JDT, Safiq Rahim melempiaskan rasa amarah dan juga geramnya kepada semua haters selepas pasukannya memenangi Piala Malaysia TM 2017 kelmarin.


Sebuah rakaman video menunjukkan Safiq bukan sahaja seakan berasa puas dan bangga dengan kemenangannya, malah turut melontarkan kata-kata kesat kepada mereka yang sering mengecamnya. 


“To all haters pu**ek! Gua champion s*al!

“B*bi, anak haram!”Memang pedas dan boleh mengguris hati sesiapa pun yang mendengarkannya. Ia diluahkan selepas JDT memenangi 2-0 menentang pasukan Kedah di Stadium Shah Alam. 


Video tersebut segera menjadi tular dan membuatkan ramai netizen berasa terkejut dengan kata-kata kesat tersebut yang dipercayai bagi melepaskan geram. 


Dalam pada itu, ramai yang mengecamnya sebagai tidak matang dan juga tak kurang juga yang melabelnya sebagai ‘kurang bijak’.

“Sebab tu dia ni tak layak jadi kapten Malaysia..Childish sangat…Growing up man!”


Tidak ketinggalan juga sesetengah netizen menyokong apa yang dikatakan oleh Safiq agar para haters menerima kemenangan hebat mereka. 

“Kate-kata semangat dari abam safiq…To all haters!”Apa pula pendapat anda? Puaskah melepaskan amarah dengan kata-kata kesat sebegini?

Comments

comments

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*