Gegar Vaganza :Chef Wan Tampil Mohon Maaf Jika Nabil Dan Jihan Terasa

Share This:

 

Chef Wan tampil memohon maaf kepada Nabil dan Jihan jika terasa dengan tegurannya. Dia turut memberitahu bahawa niatnya hanya menasihati golongan lebih muda.

 

Sebelum ini, Chef Wan pernah menegur Nabil dan Jihan secara terbuka di laman Instagramnya. Chef Wan menganggap gurauan Nabil dan Jihan keterlaluan sebagai pengacara. Dia turut menasihati mereka agar menghormati orang yang lebih tua.

 

 

 

Semlm i was informed by one of the Astro production crew that Nabil and Jihan was upset by my comment about them. What i said apparently would also instigate others to dislike them. Betul ke tidak yg disampai kan to my ears that is the honest truth. Now when saya tanya Aishah about her voice being still powerful despite her weight and short neck is because my chinese Sporano friend did tell me her voice can sing nada tinggi sebab tengkok dia agak tinggi.

 

After that i felt menyesal dah terlepas kata dan saya appologised to Aishah on my IG update yg lalu takut dia pula terasa hati. Cepat2 saya mohon maaf. Now as for both this host issue that was brought up its not something new pun and i did not have the intention to stir up things and make my fans marah lagi kepada mereka. That is not true pun. Saya tegur secara baik. Bila di rumah kita buat kesilapan mak dan bapa kita akan menegur mau pun guru di sekolah. Please take this constructively so that u both can improved for the better. This issue is not new.

 

Dato Ramli mlm itu ada adviced saya..” pls CW tegur mereka jika mereka over sikit tau, kasi kan! ” Saya pulak tak nak mengeruh kan suasana mlm itu and choose not too as we are there to be happy and to be entertain. Sat ni saya tegur jatuh pula air muka mereka. Tapi being a new jury to the show saya juga nampak all this contoh2 kurang baik cara org muda bertutur kepada org yg lebih tua.

 

Ini tentu sekali tidak baik untuk anak2 muda yg lain menonton to see that its ok to do so. Bergaul dgn org tua2 mesti ada batasan dan hormatnya seperti di sekolah juga bersama sama guru kita yg kita harus hormati. Dah la negara kita banyak issue2 off lately anak2 muda yg kurang ajar di sekolah atau bersama ibu bapa mereka. So this is not acceptable at all! Baik apa pun jika kedua mereka merasa hati saya memohon maaf lah disini.

 

 

 

 

-PRU14.TV

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*