Ustaz Dedah Rahsia Rawatan Berkesan Bagi Haid Tak Teratur,Cyst Dan Masalah Sukar Hamil

Share This:

 

Kebiasaan masalah yang selalu dihadapi oleh orang perempuan ialah haid tidak teratur,cyst dan masalah sukar hamil.Masalah-masalah ini sangat dititikberatkan oleh kaum wanita kerana ia memberi kesan terhadap diri mereka dan sangat merisaukan jika ianya terjadi.

 

Demikian itu,seorang ustaz telah berkongsi cara rawatan yang berkesan yang boleh dijadikan sebagai iktiar untuk merawat masalah-masalah ini.

 

Di sebabkan ramai yg bertanya balik..Sy kongsikan lagi sekali ia sebagai iktiar merawat pesakit yg mengalami masalah Haid Tidak Teratur, MasalahCyst, dan masalah sukar hamil.. Ramai Pesakit2 sy yg iktiar hamil buat cara begini izin Allah berjaya Hamil. Semua atas izin Allah..

 

Bahan2 nya:

 

1 Biji Kelapa
5biji lada Hitam biji
garam Halus
Serai 3batang

 

Cara nya.. Ambil sebiji kelapa Muda,Buka kelapa itu di atasnya,ambil 5biji Lada hitam,di tumbuk Lada hitam itu Sehingga hancur.Setelah hancur masukkan ke dalam kelapa itu..Selepas itu ambil serai 3batang,di ketuk sedikit serai tu kemudian masuk kan dalam kelapa itu.Kemudian ambil secubit Garam halus masukkan. Sedikit dalam kelapa tersebut.Selepas itu bakar kelapa itu kira2 dalam 10-12minit. Selesai bakar

 

Baca :

Al Fatihah:1x
Bismillah 5 :3x
Al ikhlas :3x
Dan selawat 3x..

 

Selesai baca minum air tersebut..

 

InshaaAllah izin Allah sekiranya haid lambat keluar akan keluar ,jika tak teratur kembali seperti normal,jika ada cyst akan kembali mengecil.. Sekiranya banyak sedawa,nak muntah, perut rasa panas pijau, nasihat sy dapatkan Rawatan Islam berhampiran ya. Semua atas izin Allah, Buat dgn yakin pada Allah.. Sebaiknya minum sebelum period buat seminggu Satu Kali.. Bila dah period stop dahulu .. Ini sebagai iktiar yg mengizinkan semua dari Allah.. Bagi #NonMuslim pun blh amalkan juga ya.. Jika Allah izinkan inshaaAllah akan sembuh.. Moga bermaafaat untuk anda Semua.

SUMBER :Pusat Perubatan Islam Al-Mujahidin viaLubuk Maklumat

 

-PRU14.TV

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*