Remaja Dirogol Tiga Lelaki Mengalami Pendarahan Sehingga Terkeluar Najis

Share This:

 

Seorang remaja bernasib malang apabila dirogol bergilir-gilir oleh 3 lelaki akibat terlalu percaya dengan anak jirannya sendiri.

 

Menurut sumber,remaja yang berusia 18 tahun ,Fira Zainab,dirogol hingga terkeluar najis.

 

Kesucian gadis yang baru sahaja habis sekolah ini hilang hingga mengalami pendarahaan.

 

Tambahan lagi,mangsa juga turut di pukul oleh lelaki terbabit.

 

Dalam kejadian yang berlaku dua hari lalu ,Fira menjelaskan kejadian bermula daripada dia balik kerja dan bertembung dengan suspek di tengah jalan.

 

Menurutnya,dia sempat menikmati bakso sebelum suspek membawanya ke sebuah bangunan kosong dengan alasan bertemu rakan sebelum balik rumah.

 

Dalam bangunan berkenan mangsa di tolak hingga terjatuh sebelum di ikat menggunakan tali oleh dua orang lagi lelaki yang dipercayai rakan suspek.

 

Disitu mangsa digilir berulang kali hingga di paksa melakukan hubungan luar tabii yang membuat mangsa mengeluarkan najis.

 

Selepas ketiga suspek puas,mereka meninggalkan mangsa dengan mengugut akan memukul mangsa jika kejadian itu di laporkan kepada pihak polis.

 

Bagaimana pun selepas sehari kejadian,mangsa memberanikan diri menceritakan kejadian kepada abang kandungnya sebelum membuat laporan polis.

 

Pihak polis tangerang AKBP Harley berkata,sebaik sahaja mereka menerima laporan itu,ketiga suspek berjaya ditahan meskipun salah satunya terpaksa di tembak di bagian kaki kerana cuba melarikan diri.

 

Menurut Harley kini mangsa menjalani perawatan di hospital kerana mengalami pendarahan dan trauma.

 

Menurut sumber, mangsa tinggal serumah dengan abangnya selepas ibu bapa mereka maut dalam kemalangan dua tahun lalu.

 

Justeru,bagi remaja di luar sana dinasihatkan perlu berhati-hati dan tidak mudah percaya dengan lelaki yang mencurigakan.

 

-PRU14.TV

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*