Gadis Ini Jadi Buruan Netizen, Selepas Viral Bermesra Dengan Abang Polis?

Share This:

Kecoh satu Malaysia bila gambar anggota polis bermesra dengan seorang gadis yang dipercayai seorang pelacur tersebar.


Gadis yang memakai seluar pendek dan singlet itu dilihat berdiri bersebelahan kereta polis sambil tangannya diletakkan di tingkap.

Menurut laporan akhbar tempatan, pihak berkuasa telah mengambil tindakan terhadap anggota terbabit kerana dikatakan menjatuhkan nama baik polis.


Terbaru, tular pula gambar-gambar seorang gadis yang didakwa wanita dalam gambar tersebut. 


Dikenali sebagai nama Bebyluerena di Instagram, boleh tahan cantik juga orangnya.





Foto: IG Bebyluerena

Walau bagaimanapun, Bebyluerena menafikan yang dirinya adalah wanita dalam gambar tersebut.


“I memang suka police . Tapi bang tangan tu lepas lah, saya nak balik. Actually guys, this is not me. Sebab ramai sangat kawan-kawan i dm i whatsapp i wechat i sent this picture . And ask me “ is it me “ and sorry again she not me. That’s all.”


Tapi tetap ada komen yang tidak percaya dengan penjelasannya.


“Mengaku jelah, jam tangan pun sama, badan pun sama.”
“Tak payah nak menipu, kalau dah murahan samapi bila pun murahan.”



Setakat ini tiada siapa pun yang muncul memberi pengesahan. 

Comments

comments

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*