Video Rafizi Kata Bodoh 50 kali Jadi Perhatian Netizen

VIDEO yang memaparkan Ahli Parlimen Pandan berkata bodoh lebih daripada 50 kali sedang viral di media sosial. PRU14.tv ingin kongsikan video tersebut agar rakyat dapat menilai siapa sebenarnya Rafizi.

Naib presiden PKR itu dilihat tidak dapat mengawal kemarahan apabila menghamburkan kata-kata tersebut ekoran tindakan Pegawai Khas Perdana Menteri, Datuk Rizal Mansor yang mendedahkan dokumen bayaran gaji kakitangan pusat kaji selidiknya, Invoke. Perbuatan beliau itu dianggap memalukan diri sendiri.

Rizal menunjukkan “ketidakcerdikan” Rafizi melalui pembayaran gaji yang disifatkannya tidak masuk akal kerana dibuat awal sebulan.

Ahli Parlimen Pandan itu telah mengadakan sidang media dan menunjukkan segala dokumen (aliran kewangan Invoke yang dibayar melalui KEIP Resources Sdn Bhd).

Salah satu dokumen yang ditunjukkan mendedahkan tarikh invois pada 22 Oktober sedangkan tarikh sidang media tersebut adalah 28 September. Bayaran gaji bulan Oktober juga telah dibuat pada 11 September.

Kebiasaannya gaji dibayar pada akhir bulan yang sama. Ini bermakna Rafizi sendiri yang mendedahkan melalui dokumen tersebut pada 11 September bahawa beliau telah membayar gaji bulan Oktober.

Rakyat dapat melihat menerusi dokumen yang ditunjukkan Rafizi, beliau secara tidak langsung mengesahkan bahawa beliau adalah seorang penipu.

– PRU14.tv

[KGVID]http://www.pru14.tv/wp-content/uploads/2017/10/Rafizi-Bodoh.mp4[/KGVID]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *