Micheal Ang Sindir Fathia Latiff Tayang Buah Dada?

Sejak beberapa hari lalu, tersebar rakaman video melalui aplikasi Bigo Live milik Natasha Elyzza yang antara lain memaparkan dirinya bersama seorang wanita yang terdedah sebahagian daripada tubuhnya.

Memetik sumber Rotikaya,pengarah Michael Ang turut memberi pandangan terhadap video menari mirip Fathia Latiff yang kini tular di media sosial.

Michael sememangnya terkenal dengan mulut lepas setiap kali menyuarakan pendapatnya di laman sosial,lebih-lebih lagi isu yang berkaitan dengan industri seni tanah air.

Komen panas beliau kini tular di media sosial yang menyifatkan menyindir selebriti itu.

“Aku ni taklah baik mana tapi aku taklah rasa aku ni bodoh sangat nak menari menayang tetekk aku, walaupun tetek aku cantik. Tak faham aku. Lepas tu berlakon tak nak pegang tangan. Lepas tu buat video tunjuk tetek, gila ke apa dia orang ni semua?”,katanya.

“Tak tahulah. Kalau betul Fathia Latiff yang bergelek itu, memang bodohlah Fatha Latiff tu. Dah tak ada kerja lain, ke? Nampak sangat dia tak ada kerja lain kalau dia buat video tu. Memang banganglah,” jelasnya dalam sesi Live di Instagram,”kata Micheal.

Berikutan videonya yang tular di media sosial,Fathia turut live di Instagram memohon maaf selain menjelaskan bahawa dia sendiri sedang berusaha berubah ke arah yang lebih baik.

Sehubungan itu,produksi terbitan TenView Sdn Bhd mengambil keputusan mengugurkannya membintangi drama La Luna kerana Fathia mempunyai masalah salah laku hingga menyukarkan penggambaran.

Melalui rakaman langsung di Instagram, Fathia memohon maaf dan meminta dirinya tidak difitnah.

Tampil menjernihkan suasana, Natasha mengaku membuat kesilapan apabila membuka video aplikasi Bigo itu.

-PRU14.TV

[KGVID]http://www.pru14.tv/wp-content/uploads/2017/09/Putera-Kayangan-Fathia-Latiff-Menari-Dengan-Natasha-Elyzza…via-torchbrowser.com_-1.mp4[/KGVID]

[KGVID]http://www.pru14.tv/wp-content/uploads/2017/09/Video-Viral-Fathia-Latiff-Berkemban-Part-2.-Ada…-Kelab-Janda-Duda-Cari-Jodohvia-torchbrowser.com_.mp4[/KGVID]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *