Setahun Isteri Tak Disentuh ,Rupa-rupanya Suami Kantoi Langgan Pelacur

Share This:

Luahan kesal seorang wanita kini tular di media sosial berikutan suaminya yang kerap kantoi “makan di luar”.

Wanita itu sudah banyak kali meminta cerai tetapi lelaki itu enggan berbuat demikian tanpa diketahui apa alasannya. Namun lelaki itu kerap menyakitkan hati si isterinya.

Berdasarkan gambar-gambar perbualan WhatsApp yang dikongsikan, lelaki itu dipercayai melanggan pelacur warga Indonesia di sebuah hotel di Kuala Terengganu.

Wanita itu meminta sebuah laman sosial merahsiakan identitinya dan mahu meluahkan serta meminta pendapat sahabat-sahabat dalam ruangan laman sosial itu.

“Saya seorang isteri mempunyai dua orang anak. Saya seorang isteri yang tidak bekerja”,katanya.

“Luluh hati saya apabila dekat 10 kali suami kantoi dan pagi tadi kantoi yang ini pula. Suami saya dah tak ada hati dengan saya dan dia tidak pernah menyentuh saya selama setahun.

“Saya seorang yang menjaga penampilan tetapi saya tidak faham mengapa suami saya masih mencari wanita yang lain di luar sana? Peritnya hati saya, hanya Allah sahaja yang tahu.

“Bila diajak berbincang, saya sentiasa dipukul. Saya pernah meminta dia menceraikan saya, tetapi dia enggan berbuat demikian. Pada masa yang sama dia selalu menyakitkan hati saya,” katanya.

Menurut netizen, pelacur terbabit dipercayai menggunakan pas lawatan sosial ke Malaysia, tetapi melakukan aktiviti pelacuran di Malaysia.

Bila viral je kisah ini, seorang netizen mendedahkan fakta yang mengejutkan tentang dunia pelacuran di Malaysia ini. Mungkin perkongsian dari pengalaman sebenar dia kot.

“Kalau freelancer (FL) indon ni biasa panggil bakso. Pelacur kelas bawahan ni. Boleh dikatakan kaum ni mmg takda market dekat malaysia. Sebab kebersihan badan tak dijaga, dah longgar, senang buat main kat negara dia. Kat negara kita pun banyak angkut je kat kilang tu. Harganya selalu dalam rm50 je,katanya.

“Biasa yang mahal ni jenis original warganegara malaysia yang jarang buat se#x, jaga badan, fit, golongan bekerjaya profesional seperti student melayu, cina. Kategori Milf melayu, cina, kategori professional melayu, cina. Harga biasa rm350,beritahunya.

“Kebanyakan perempuan Freelance ni sekadar suka-suka je buat kerja ni, pemuas nafsu dorang. Selain itu, student memang buat untuk duit jela. Yang best, rare open offer jenis golongan bekerjaya. Ada yang aku kenal jenis kerja besar, pangkat tinggi dalam syarikat. Ada yang banker, nurse, doctor, steward, yang buat part time ni. Sekadar suka-suka je dorang buat,”katanya lagi.

“Apa yang membezakan pelacur kelas bawahan dan Freelancer (FL) ni adalah pela#cur kelas bawahan yang senang dapat di kaki lima tu harga murah je standard RM50 ke seratus lebih jenis sehari berpuluh, beratus kali layan pelanggan dari pelbagai bangsa seperti melayu, cina, india, bangla, nepal, pakistan,”kata seorang netizen yang mendedahkan aktiviti pelacuran di Malaysia.

Boleh buat macam-macam skill. Kalau Freelancer (FL) ni dorang jarang buat seks. Kadang-kadang sebulan sekali baru buat offer, 2-3 bulan baru buat offer, setahun sekali baru buat offer pun ada.

“Tambahan tak semua bangsa boleh melanggan”,tambahnya lagi.

Tambahan lagi,untuk Freelancer tak semua skill boleh diguna pakai kalau melanggan dorang ni,” kata netizen yang menggunakan identiti Hel*** Ga**** di Facebook.

Justeru,menegakkan hak-hak isteri bukan bererti melawan suami, bahkan memperbaiki kesalahan suami agar kembali pada jalan yang benar.

Setiap suami dan isteri mempunyai peranan dan hak masing-masing yang harus dihormati antara satu sama lain.

Konsep ini jika benar-benar dijalankan akan menjamin ketenangan dan kebahagiaan dalam keluarga.

Jika suami dan isteri konsisten dengan kewajiban dan hak-hak mereka, hal itu akan dapat mempereratkan lagi cinta dan kasih antara mereka.

-PRU14.TV

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*