Selamba Lepas ‘Hajat’ Dalam Bas Buat Orang Ramai Jijik

Wekk!! Betul-betul menjijikkan! Macam orang tak bertamadun saja gayanya.


Facebook Shanghaiist berkongsi sebuah rakaman video memaparkan seorang lelaki dengan selambanya ‘melepaskan hajat’ di dalam sebuah bas.

Menerusi rakaman itu, lelaki berkenaan dilihat sedang mencangkung sambil mengeluarkan beberapa helai tisu sebelum mengelap duburnya selepas selesai melepas hajat.


Pasti ‘harum’ aromanya! Kasihan penumpang lain yang dilihat kurang senang dengan keadaan itu disamping terpaksa menahan bau kurang menyenangkan.

Paparan video memaparkan najisnya kelihatan cair. Tak tahan sakit perut gamaknya sehingga tidak dipedulikan langsung orang sekeliling yang memerhatikannya.


Sehingga kini perkongsian itu menerima lebih 200 ribu tontonan serta lebih 3 ribu like.Netizen mengecam tindakan lelaki itu yang disifatkan mementingkan diri sendiri sehingga menyusahkan orang lain kerana terpaksa menahan tusukan aroma busuk itu.“Tak payah PhD pun tahu perbuatan itu salah. Sangat memalukan dan biadab!

“Inikan pengangkutan awam, tak ada alasan ‘terdesak’ untuk berkelakuan sedemikian.

“Tak sekolah ke apa lelaki ni?” antara komen netizen.


Bagaimanapun, ada seorang netizen mendakwa orang Muslim pun melakukan perkara sama. Foto: FB ShanghaiistMacam mana dia tahu? Mesti skodeng ni sebab tak ada video bukti untuk sokong kenyataan dia pun kan? 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *