Jalan-jalan Tanpa Coli, Kendall Jenner Dah Buang Semua Bra Ke?

Share This:

Bintang realiti TV Kendall Jenner, 21, sekali lagi mencuri tumpuan dengan mendedahkan ‘asetnya’ tanpa pakaian dalam.





Dah macam tak ada stok pakaian dalam pula dia ni.


Memetik Hollywood Life, Kendall dilihat bersiar-siar di bandar New York dengan memakai kemeja berwarna oren terang yang sangat jarang sehingga menampakkan asetnya dengan jelas.





Bukan sahaja tidak memakai pakaian dalam, malah Kendall menggayakan kemeja jarangnya dengan hanya mengenakan dua butang di bahagian tengah, sekali gus mendedahkan bahagian dada dan perutnya sehingga menampakkan pusat.

Dalam masa sama, supermodel itu mengenakan seluar jean digandingkan bersama sepasang but berwarna putih.



Foto: Mail Online



Sebelum ini, bintang realiti itu memuat naik sebuah gambar bogelnya yang dirakam jurugambar Samsonova.


Menerusi gambar itu, Kendall bergaya di hadapan kamera dengan keadaan meniarap di atas meja batu tanpa seurat benang!

Foto: IG Kendall Jenner



Selamba sahaja dia pamerkan tubuh badan tanpa dilitupi apa-apa. Tapi peduli apa dia, kan? Lagi ramai orang tengok, lagilah dia suka. Betul tak? 

Comments

comments

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*