Datuk K Mohon Hentikan Spekulasi Tok Ti Hamil

Share This:

Alamak! Siapa pula bocorkan maklumat kononnya Tok Ti sedang berbadan dua ni?

 
 
 
Memetik mStar Online, difahamkan satu sampel darah individu yang kononnya dicatatkan atas nama ‘Siti Nurhaliza Tarudin’ telah dihantar ke sebuah makmal patalogi dan klinikal di Petaling Jaya pada Isnin lalu oleh sebuah hospital.
 
Pusat perubatan dan pihak makmal berkenaan bagaimanapun terkejut apabila berita kehamilan itu tersebar di media sosial sehingga orang ramai mula mengucapkan tahniah kepada penyanyi nombor satu tanah air Siti Nurhaliza.
 
 
 
MStar Online melaporkan, pihak berkenaan akan menyiasat isu kebocoran maklumat itu.
 
Ujian makmal dan laporan pemeriksaan sampel atas nama berkenaan mendapati individu terbabit dikatakan hamil antara empat dan lima minggu. 
 
Namun, tiada kepastian sekiranya nama berkenaan merujuk kepada penyanyi terbabit atau memang ada wanita lain dengan nama sama.
 
Sementara itu, suami Siti, Datuk Seri Khalid Mohd Jiwa dalam satu kenyataan kepada akhbar Kosmo meminta orang ramai menghentikan spekulasi berkenaan.
 
“Selama 11 tahun bernikah, kami memang mahukan cahaya mata dan tidak pernah putus berikhtiar.
 
“Jadi lebih baik kita sama-sama mendoakan agar impian itu menjadi kenyataan,” katanya kepada Kosmo!.
 
 
Ha, Datuk K pun dah bersuara tu! Jadi janganlah hebohkan lagi perkara ini ya? Sama-samalah kita doakan pasangan itu dikurniakan rezeki anak dalam masa terdekat ini.

Comments

comments

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*