Bisnes Jual Sperma: Cikgu Lelaki Dirogol Untuk Dapatkan Sperma

Share This:

“Sebenarnya, saya tak sedar apa-apa, cuma bila sedar, kemaluan saya terasa sakit. Rupa-rupanya, lebam. Apa yang saya ingat sebelum pengsan, saya tumpangkan 4 orang murid perempuan pulang ke rumah. Tiba-tiba mereka arahkan saya lalu jalan kecil. Seorang daripada mereka tekap saya dengan kain daripada belakang.”

Seorang guru lelaki terkejut melihat keadaan kemaluannya yang lebam selepas sedar dari pengsan dipercayai dirogol empat orang remaja perempuan.

Guru lelaki yang berasal dari Zimbabwe, tersebut menceritakan bahwa ia mengalami pelecehan seksual selama berjam-jam oleh empat perempuan berkulit terang yang masing masih dipercayai pelajar.

Dalam kejadian yang berlaku Jumaat lalu, dia menumpangkan 4 remaja perempuan dalam perjalanan balik ke rumah menaiki kereta.

Kemudian salah seorang wanita menyuruhnya masuk jalan kecil sebelum berhenti, secara tiba-tiba salah seorang dari mereka menekap mulutnya dari belakang dengan kain yang membuat dia tidak sedarkan diri.

Pihak polis setempat yang membuat siasatan mendapati mangsa memakai kereta Toyota Quantum, 4 penumpang perempuan berkenan adalah buruan polis yang sudah beberapa kali melakukan pelecehan seksual terhadap lelaki di kawasan itu.

Malah, bulan lalu sahaja terdapat 3 lelaki yang menjadi mangsa, dipercayai empat wanita itu memiliki bisnes menjual sperma lelaki.

Alasan mereka menumpang kereta orang lain dengan mengatakan ingin menjemput seorang rakan dan kemudiannya mengalihkan perjalanan mereka.

Beberapa mangsa berkata bahwa salah seorang dari perempuan itu fasih berbahasa Ndebele, sesekali mereka bercakap dengan bahasa yang tidak dipahami.

Sementara itu, guru yang menjadi mangsa mengatakan bahawa sebelum dia ditekap salah seorang wanita sempat memberikan sebotol minuman, ketika dia sedarkan diri ia berada di semak samun dengan keadaan telanjang dan kemaluannya lebam lebam.

Dia kemudian bergegas ke dalam kereta dan melaporkan kejadian kepada pihak polis. Sebelumnya, mangsa mendakwa bahwa dia pernah melihat gadis berkenan sebelumnya dan mereka juga pernah cuba menggodanya.

-pru14.tv-

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*