Dr Kamarul VS Hannah: Bila “BUKU BERTEMU RUAS” DAP  Semakin Kelam Kabut

Share This:

Sejak dahulu lagi , sikap angkuh, sombong dan bongkak yang ada didalam diri pemimpin Pakatan tidak pernah diambil kira oleh orang Melayu.  Penganut  Pakatan hanya mengambil kira pembohongan dan kenyataan pemimpin bongkak ini sahaja.

Kesombongan pemimpin pakatan bukan sahaja kepada manusia malah apa sahaja yang menghalang segala bentuk tindakan mereka sudah pastinya akan diambil tindakan yang diluar jangkaan pemikiran normal manusia.

Pemimpin DAP dan juga pakatan sekali gus  dari serendah jawatan dan setinggi jawatan akan terus menyerang balas dari pelbagai sudut termasuk sudut peribadi serta pegangan agama sekali pun. Di sini sahaja kita sudah dapat melihat dasar diktator dan kuku besi yang ada didalam diri pemimpin Pakatan terutama DAP.

DAP sekali gus akan melakukan serangan bertali arus sebagaimana mereka lakukan terhadap page Perdana Menteri Najib Razak dalam  isu RM0.20 sen yang mana hampir beribu-ribu ketumbukan bala tentera dikerah untuk menyerang dan memalukan pemimpin Negara.

Sikap dan budaya tidak boleh ditegur ini bukan sahaja dengan paparan berita mengenai keburukan mereka , malah apabila kita memperkatakan sikap  kepimpinan  pakatan sudah pasti  serangan akan dilakukan.

Amat menghairankan bagaimana  bangsa Melayu boleh berketuakan pemimpin yang amat kejam dan zalim ini sedangkan dihadapan mata mereka ada pemimpin yang cukup baik menjaga segala bentuk keperluan dan kebajikan untuk rakyat.

Rasanya sudah sampai masanya rakyat Malaysia bangun dan terus melakukan penentangan terhadap DAP secara berterusan dengan memaparkan sikap zalim mereka. Orang Melayu tidak perlu lagi takut untuk memaparkan kezaliman  dan penipuan mereka terhadap kaum yang lain.

Pendedahan sikap rasis DAP ini mesti didedahkan untuk kita terus menyelamatkan  Negara ini dari terus diratah tanpa tinggal sisa sebagaimana Pulau Pinang sekarang. Apa lagi yang ada untuk dibanggakan pada masa akan datang.

Malah jika kerajaan baru dibentuk  di Pulau Pinang tiada tanah  kerajaan pun yang ada untuk pembangunan malah  lilitan hutang negeri  bernilai berbillion bakal ditanggung oleh kerajaan baru. Sudah pastinya DAP akan kekenyangan apabila meninggalkan Pulau Pinang nanti.

Diwaktu ini untuk menghalalkan tindakan mereka DAP terus menggunakan panglima tentera syaitan mereka dikalangan bangsa Melayu untuk mempertahankan apa juga bentuk tindakan yang dilakukan oleh pemimpin DAP yang tidak pernah mandi hadas besar bertazkirah didalam masjid.

Itu baru satu contoh yang berlaku sekarang, bagaimana pula dengan kritikan yang mengatakan bahawa Kit Siang dan Guan Eng adalah pengamal kronisme dan nepotisme  dikalangan ahli politik yang lain. Maka berduyunlah pemimpin tentera syaiton  dikalangan bangsa melayu akan mempertahankanya dalam apa keadaan sekali pun.

Tentera-tentera maya dan media sosial dari spesis ini bagaikan kerasukan Syaitan dan Iblis sekiranya parti DAP yang rasis dan cauvinis itu dan pimpinannya ditegur atau dikritik. Kita amat yakin dan percaya bahawa sudah pastinya  serangan akan dilakukan.

Lihat sahaja  apa yang sedang hangat diperkatakan masa kini, dimana satu kenyataan yang telah dibongkar dan mendedahkan  perkara yang disembunyikan oleh DAP dalam pengembangan agenda Evangelis kristian yang mana ianya dipraktikkan secara giat oleh  ADUN  Subang iaitu Hannah Yeoh.

Pendedahan ini sekali gus menunjukkan bahawa agenda kristian dalam Negara ini telah dipraktikkan melalui  parti politik secara giat dan terancang. Pendedahan ini juga telah mengejutakan banyak pihak yang mana melihat selama ini DAP telah berbohong terhadap mereka dalam pengasingan politik dan agama.

Pendedahan yang dilakukan oleh Dr Kamarul telah menyebabkan DAP tak senang duduk  apabila gerak kerja tersembunyi mereka telah dibongkar, DAP serta merta telah mengerahkan ketenteraan maya  mereka untuk mempertahankan Hannah  dan  menyerang Dr Kamarul bertubi-tubi.

Setelah beberapa tindakan dilakukan oleh DAP termasuk  membuat laporan polis terhadap pendedahan Dr Kamarul ini , DAP telah bersangka bahawa Dr Kamarul akan memintak maaf dan menarik semula kenyataan pendedahannya.

Namun DAP telah silap percaturan,  tindakan balas Dr Kamarul lebih drastik lagi apabila memaparkan segala bentuk fakta yang terkandung didalam buku “Becoming Hannah” sebagai  kesalahan yang diperuntukan dalam Perlembagaan  negeri dan persekutuan.

Tindakan balas bukan setakat itu, malah Dr Kamarul juga telah melakukan satu laporan polis terhadap Hannah Yeoh berkaitan kesalahan tersebut dalam pengembangan agama kristian yang dilarang dan tiada diperuntukkan dalam perlembagaan.

Kritikan yang telah dibuat terhadap pemimpin DAP terutama Hannah Yeoh adalah  berkaitan dengan Evangelis kristian yang amat gigih menyampaikan sebaran kristian dengan bertopengkan baju kurung dan selendangnya.

Kebengapan orang Melayu DAP pula sanggup membenarkan perempuan tak pernah mandi hadas ini bertazkirah di merata mimbar surau dan masjid. Siapa tak sinonim dengan cara pemakaian Hannah Yeoh yang dilakukan sebelum ini oleh pemimpin PAP yang berbaju Melayu bersongkok  untuk memerangkap orang Melayu?

Jadi pertembungan Hannah Yeoh dengan Dr Kamrul ini seumpama “buku Bertemu dengan Ruas” yang mana selama ini DAP agak bermaharajalela dalam mengkritik apa juga tindakan orang lain , malah  terus menerus melakukan penghinaan kepada kaum lain serta melarang  mencampur adukan agama dengan politik.

Namun segalanya terbongkar jelas bagaimana DAP memainkan peranan sebagai Evangelis kristian yang dibantu oleh gereja luar Negara dan dalam Negara dalam usaha untuk mastikan kristian bertapak di Malaysia.

Apa yang perlu dilakukan oleh para pemain media yang ada sekarang ialah dengan mempertahankan apa juga hujah yang disampaikan oleh Dr Kamarul dan terus mendedahkan sikap kuku besi DAP cauvanis ini secara berterusan.

Untuk ketika ini, saat ini dan ini lah peluang yang mana kita telah dihadirkan dengan seorang tokoh akdemik yang berani  mencabar DAP  yang sudah naik tocang dalam usaha melalaikan minda rakyat dengan persepsi tanpa disanggah.

Justeru itu penyokong kerajaan seharusnya berganding bahu bersama mendedah  satu persatu  dengan membuktikan bersama  fakta bahawa DAP adalah sebuah parti yang bersifat diktator, kuku besi dan berfahaman komunisme dan tidak layak untuk diberikan tempat dalam Negara ini.

  • PRU14.tv

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*