Acah-Acah Tayang BF, Nur Sajat Dihentam Teruk Netizen

Share This:

Nur Sajat, antara figura umum yang paling berpengaruh di Malaysia. Bila sebut sahaja namanya, dari budak kecil sehinggalah warga emas pun  ramai yang mengenalinya.


Bukan sahaja disebabkan kontroversi dirinya yang dikatakan khunsa, jutawan kosmetik ini juga memang terkenal dengan aksi lincahnya di Instagram.

Foto: IG Nur Sajat

Menari-nari sambil membuat demo memakai bengkung, siapa sahaja tak cair melihat bentuk badan menawan dan wajahnya yang memang cantik!


Kalau dulu kecoh mempersoalkan tentang jantina, sekarang pengikutnya di Instagram kecoh mencari siapa agaknya kekasih Sajat sekarang.


Kalau rajin ‘stalk’ laman Instagramnya, memang kerap kali Sajat tayang kekasihnya dengan memuat naik gambar dengan lelaki tersebut.


Dengan gaya manja dan melentuk di bahu kekasih, memang tengah angau habis bercinta!


Tapi apa yang tak memuaskan hati pengikutnya adalah Sajat tidak pernah mendedahkan wajah kekasihnya. Hanya badan yang sado sahaja yang ditayang!


Disebabkan itu, ramai ‘keyboard warrior’ mula menghentam Sajat dengan kata-kata negatif dan komen sinis.


“Tak payahlah nak duk tayang-tayang bahagia, bukan boleh kahwin pun sama -sama lelaki.”
“Kalau setakat nak tayang body boyfriend kau, simpan sajalah dalam almari.”Kalau sudah namanya netizen, mesti ada sahaja caranya untuk akan mencari siapa sebenarnya lelaki yang selalu ditayang Sajat itu.


Meskipun cuba merahsiakan, identiti lelaki tersebut akhirnya terbongkar apabila gambarnya telah tersebar di media sosial.


Berdasarkan warna dan corak baju yang serupa, nampaknya memang kelihatan seperti  lelaki yang sama.Foto: Internet

Apa-apa pun hanya Sajat sahaja yang tahu tentang kebenarannya. Kita sebagai orang luar, peminat atau pengikutnya di Instagram tak perlulah menghakimi dirinya. Tak begitu?

Comments

comments

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*