Shahir, Erra Fazira Akan Bernikah Dalam Masa Terdekat

Share This:

Lama menyepi dari dunia hiburan membuatkan peminat tertanya-tanya ke mana penyanyi Shahir menghilangkan diri, sekali gus menimbulkan pelbagai spekulasi mengenai hubungannya dengan Erra Fazira.

 
Memetik BH Online, juara Akademi Fantasia (AF) musim kelapan itu mengakui dia dan Erra menjalin hubungan serius, malah dia sudah bersedia untuk menamatkan zaman bujangnya.
 
 

Foto: Astro Gempak
 
“Langkah seterusnya, doakan agar hubungan kami dipermudahkan. Apabila tiba masanya, saya akan berkongsi dengan semua,” katanya.
 
Dalam masa sama, Shahir Zawawi, 29, yang lebih mesra disapa sebagai Shahir bersimpati dan rasa bersalah dengan buah hatinya kerana terpaksa berdepan kontroversi mengenai hubungan mereka bersendirian.
 
“Saya akui agak segan untuk berkongsi perkara peribadi. Namun, jika ditanya, saya tidak keberatan untuk membuka mulut mengenai hubungan kami. 
 
“Saya akui simpati dengan Erra kerana terpaksa berdepan dan menjawab seorang diri. Tapi, Erra lebih menonjol dalam industri seni menyebabkan media banyak bertanya kepadanya mengenai hal kami,” katanya.
 
Dalam artikel terdahulu, Erra bagaimanapun berkata dia reda dan menyerahkan soal cinta pada takdir.
 
 

Foto: IG Erra Fazira
 
Menurut Shahir, dia mungkin ada ‘buah tangan’ istimewa buat peminat selepas Aidilfitri ini.
 
Semoga Shahir tidak menghampakan peminat yang setia menunggu ‘kepulangannya’ dalam dunia seni. Apapun, doakanlah kebahagiaannya dengan Erra.

Comments

comments

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*