Suruh Isteri Buat Seks Dengan Anjing, Suami Dipenjara 12 Bulan

Share This:

Seorang lelaki berusia 65 tahun di Lincolnshire, England didakwa atas kesalahan menyuruh isterinya melakukan seks beramai-ramai dengan tiga ekor anjing.

Daniel Galloway, 65 mengakui yang dia membantu serta menggalakkan Carol Bowditch, 64 untuk melakukan seks dengan anjing dari spesies St Bernard, Labrador dan Alsatian.

Lebih jijik, dia mengakui sangat gemar menyaksikan di sebelah semasa isterinya melakukan seks bersama haiwan tersebut.

Lelaki pencen ini ditemui dengan lebih dari 12 ribu gambar kanak-kanak yang jelik dan tidak senonoh selain 191 gambar lain memaparkan imej melampau isterinya yang sedang melakukan seks dengan anjing.

Aktiviti jelik pasangan tersebut ketahuan selepas polis menjalankan penyiasatan terhadap kumpulan yang didapati menganjurkan parti yang jelik dan melampuai batasan.

Menurut laporan The Sun, polis juga menemui video berdurasi 8 minit yang merakamkan Bodwitch sedang melakukan seks dengan anjing yang dipanggil sebagai Oscar.

Pendakwa raya Victoria Rose berkata, “Galloway mendapat idea untuk melakukan perbuatan jelik tersebut selepas menonton sebuah filem lucah di Internet.”

Sebelum itu, Bowditch yang sudah menerima hukuman mempertahankan diri dengan menyatakan dia tidak mengetahui perlakuan tersebut adalah salah di sisi undang-undang.

Galloway dipenjara selama 12 bulan dan didaftarkan sebagai pesalah laku seks untuk tempoh 10 tahun.

Comments

comments

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*