Datuk Vida Dikecam Menggogok Botol Pamoga Depan Penonton

Share This:

Kecaman dan kritikan bagaikan sinonim pula dengan pengasas kosmetik Datuk Seri Vida. Demi melariskan produknya, dia berkata sanggup melakukan apa sahaja meskipun ia dilihat seperti memalukan diri sendiri.


Terbaru ialah aksi Vida menogok minuman kesihatan, Pamoga terus dari botol yang dikatakan kurang sopan lebih-lebih lagi dilakukan oleh seorang wanita.


Situasi itu dapat dilihat menerusi satu rakaman gambar pada majlis Anugerah Bintang Popular Berita Harian 3.0 baru-baru ini. Pun begitu, Vida seperti biasa mengamalkan konsep tidak peduli dan menganggap ia tidak salah.


“Mereka tidak berada di tempat saya. Saya mengeluarkan jutaan ringgit untuk menaja anugerah itu dan saya perlu cuba sesuatu yang baharu untuk menjual produk saya.

“Sudah bermacam-macam cara dan kaedah saya lakukan untuk jual produk dan kali ini saya kena tampil dengan sesuatu di luar kotak maka itu adalah hasilnya,” katanya kepada Mstar Online.


“Niat saya tiada lain, hanya hendak mempromosikan produk. Apa orang hendak kata terpulanglah, saya tetap redah,” ujarnya lagi.

Comments

comments

Related Post

One thought on “Datuk Vida Dikecam Menggogok Botol Pamoga Depan Penonton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*