Bung Mokhtar “Bergaduh” Dengan Allyn “Fu** Off” Di Twitter

Share This:

PERANG twitter di antara Ahli Parlimen Kinabatangan Datuk Bung Mokhtar Radin dengan seorang netizen yang bernama Allyn dilihat tidak sepatutnya berlaku. Bung Mokhtar terkenal kerana sering menimbulkan kontroversi di Parlimen.Namun tindakan beliau membalas komen kurang ajar daripada netizen tersebut mengundang imej yang tidak berapa sesuai dengan jawatan yang Bung Mokhtar sandang.

Bersyukur laa kau ada duit rakyat nak makan. 💁🏼- Allyn

Jangan ingat kau pintar dari saya, bersyukurlah allah bagi kau rezaki dgn menangkap ikan je, if not dah lama kau jadi pengemis ditepi jalan- Bung Mokhtar

Malah seorang netizen memberi komen agar Bung tidak melayan status tidak berapa cerdik dari Allyn yang ternyata memaparkan imej seorang perempuan yang tidak mempunyai nilai-nilai ketimuran berdasarkan kepada latar belakang twitter beliau yang bertulis “Fuck Off”.

YB, buat apa U buang masa /tenaga mcm ni? Gunakan masa/tenaga tu utk serve d rakyat. Don’t involve yourself in pretty squabbles.- Abu Zar Zainal

Kita semua tahu bahawa keadaan kesihatan Bung Mokhtar tidak berapa baik. Oleh itu, beliau tidak sepatutnya melayan status yang bertujuan untuk mencetuskan provokasi agar beliau melenting dan rakyat melihat beliau sebagai pemimpin yang buruk.

  • PRU14.tv

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*