Video Kanak-kanak Perempuan Lambai Dan Bergambar Dengan Raja Nazrin

Share This:

MEMANG comel dan mengundang senyuman pada semua hadirin dengan gaya selamba seorang model cilik yang cuba mendekati Sultan Perak Sultan Nazrin Muizzuddin Shah dan Raja Permaisuri Perak, Tuanku Zara Salim untuk bergambar.

Dalam video yang viral di media sosial, seorang model kanak-kanak perempuan dilihat berjaya merakamkan foto kenangan bersama pasangan diraja itu tanpa rasa gugup dan tanpa bantuan orang dewasa.

Kanak-kanak tersebut dipercayai seorang model kanak-kanak antarabangsa dari Singapura menerima pujian atas keberaniannya, dengan sopan memohon perkenan daripada Sultan Nazrin sendiri untuk bergambar bersama.

Video berdurasi 51 saat itu bermula dengan kanak-kanak tersebut menunggu Sultan Nazrin dan isteri lalu di permaidani kuning, difahamkan di sebuah hotel di Ipoh.

Sebaik sahaja melihat baginda muncul, kanak-kanak tersebut spontan melambaikan tangan kepada kedua-dua mereka sebelum membisikkan sesuatu kepada Sultan Nazrin. Sultan Nazrin dan Tuanku Zara tersenyum melihat telatah kanak-kanak itu sebelum gambar mereka bertiga dirakamkan.

Video ini menjadi lebih menarik apabila si kecil ini tanpa tidak lupa mempraktikkan ‘pose’ modelnya yang mungkin telah dipelajarinya sebelum ini walaupun ketika berdepan dengan pasangan diraja.

Selepas bergambar, kanak-kanak ini sempat mengucapkan terima kasih, tunduk hormat dan melambai kepada Sultan Nazrin dan Tuanku Zara kerana berkenan untuk bergambar dengannya.

Tidak dapat dinafikan pasangan DiRaja ini sering dekat di hati rakyat. Senyuman dan tindak tanduk mereka membuatkan rakyat semakin sayang kepada kedua-dua mereka.

  • PRU14.tv

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*