Video Izara Aishah Hampir Separuh Bogel

REPUTASI pelakon terkenal Izara Aishah selama ini agak baik namun semua itu tercalar dengan viralnya satu video yang memaparkan Izara berpakaian terlalu menjolok mata sehingga boleh dikategorikan sebagai hampir separuh bogel.

Selama ini, gambar-gambar artis menjolok mata hanya dapat dilihat dalam barisan artis Hollywood semata-mata. Nampaknya Izara Aishah telah memecahkan tradisi tersebut. Beliau tampil ala artis Hollywood yang sering berpakaian hampir separuh bogel.

Dalam satu kenyataan kepada media pagi ini, Izara Aishah memohon maaf kepada semua pihak yang tersinggung dengan video tersebut dan menafikan video itu diambil ketika berlangsungnya Anugerah Bintang Popular BH (ABPBH 3.0) baru baru ini.

“Izara ingin memohon maaf kepada keluarga, peminat-peminat, dan setiap orang yang tersinggung dengan video yang tersebar di mana Izara menghadiri fashion event. Video itu sudah lama, dan bukanlah dari Anugerah Bintang Popular yang baru sahaja berlalu”

“Video itu bermula disebarkan di WhatsApp Group sekitar minggu lepas (Sabtu) dan kini di sebarkan di laman laman sosial media. Video itu disebarkan 2 minggu selepas Adib dan saya mengesahkan cadangan kami untuk berkahwin pada tahun ini”

“Walaupun Izara teramat sedih dan malu dengan kelakuan seseorang membuka aib Izara sebegitu, Izara terima tunggungjawab sepenuhnya dan memohon maaf kepada semua. Izara juga anggap ini sebagai suatu Dugaan Allah, dan peringatan bagi Izara”

“Izara mempunyai tanggungjawab ke atas peminat-peminat dan akan berusaha untuk menjadi contoh yang lebih baik. Terima Kasih”

Dalam video berdurasi 4 saat itu, Izara Aishah dilihat berjalan masuk untuk menyapa rakan rakan dan seorang hadirin telah sempat merakam sisi seksi pelakon tersebut yang tidak pernah kita lihat sebelum ini.

Kini peminat tahu bahawa Izara Aishah bukan seorang artis yang mereka sangkakan sebelum ini.

– PRU14.tv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *