Pengarah Filem Bengang Laporan Melampau Tentang Maria Ozawa

Share This:

Laporan media yang dilihat berlebihan berkenaan kedatangan pelakon lucah dari Jepun, Maria Ozawa ke Kuala Lumpur membuatkan seorang pengarah filem tempatan agak marah dengan kehadirannya.

Di laman Twitternya, Pengarah berkenaan, Ahmad Idham Nazdri mempersoalkan laporan media yang diberikan padahal Maria hanya datang ke Kuala Lumpur untuk melancong sahaja.

“Apa yang kau fikir, hah? Come on lah, bintang lucah, kot!” coret pengarah popular itu, pada hari pelakon Jepun itu meninggalkan Malaysia iaitu kelmarin.

Maria, yang pernah terlibat dalam industri filem dewasa selama lima tahun sehingga 2010, memuatkan foto-foto kunjungan di ibu negara.

Susulan itu, ramai peminatnya meluahkan rasa teruja di laman Instagram miliknya. Carian namanya juga meledak naik di Google.

Peminat lelaki Maria di Malaysia sempat berswafoto bersamanya di sini dan mengabadikan kenangan itu di media sosial masing-masing.

Selain filem lucah, pelakon itu juga terlibat dalam filem Invitation Only (Taiwan), Menculik Miyabi (Indonesia) dan juga Nilalang (Filipina).

Beliau, berdarah kacukan Jepun dan Kanada-Perancis, bersama kekasihnya Jose Sarasola merakam foto lawatan di sini mulai 6 April lalu. – pru14.tv

Comments

comments

Related Post

One thought on “Pengarah Filem Bengang Laporan Melampau Tentang Maria Ozawa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*