Intan Ladyana Serik Cerita Soal Cinta

Share This:

Kalau dilihat kepada kenyataan Intan Ladyana, seolah memberikan gambaran beliau sedang mengenali seseorang, namun kerana serik dengan kegagalan cinta lalu, beliau memilih enggan bercerita lanjut. Bagaimanapun katanya, jika hubungan itu benar-benar pasti, baru beliau akan membuka mulut.

“Insya-Allah, saya tidak mahu cakap apa-apa, doakan yang terbaik. Saya dah serik bercakap soal ini dan belajar daripada pengalaman lalu. Kalau orang tahu, tahulah, jika betul-betul ingin berkahwin nanti saya beritahu”

“Hampir dua tahun juga saya berehat daripada terlibat dengan dunia lakonan. Saya ambil masa itu untuk berehat dan fokus kepada perniagaan. Saya sekarang sibuk menguruskan minyak wangi dan Insya-Allah akan dilancarkan pada Ramadan ini,” katanya kepada m Star Online.

Sebelum ini, Intan pernah menjalani hubungan cinta bersama Kamal Adli selama enam tahu sebelum membuat keputusan untuk berpisah pada tahun 2014. Sejak dari itu, memang jarang melihat kelibat pelakon itu di kaca televisyen dan katanya lagi, beliau bakal aktif semula tidak lama lagi.

Comments

comments

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*