Orang Tua Kutuk Ni Ugut Bunuh Suami Saya

Share This:

Sebenarnya, ianya amat memalukan tetapi saya tak tahu kepada siapa patut saya mohon pertolongan. Saya dicabul oleh bapa mertua saya. Buat masa ni, saya tak ada anak dan suami selalu outstation. Dan lebih menyedihkan, saya anak yatim piatu.

Suami saya tak nak pindah atas alasan nak jaga ayahnya. Ayahnya sudah berumur 50 lebih. Tetapi perangai dia sangat keji dan menjijikan. Bila suami saya tiada dirumah dia akan cabul saya.

Dia masukkan jari dia dalam kemaluan saya dan menghisap kemaluan saya. Dia ugut kalau saya bongkar, dia akan bunuh suami saya. Oleh itu, saya terpaksa mendiamkan diri. Saya takut apa-apa terjadi kepada suami saya.

Saya nak buat laporan polis tapi saya tak berani keluar rumah kerana suami saya tak benarkan saya keluar. Saya orang kampung yang baru sahaja duduk di bandar. Apa perlu saya buat?

Sekarang ini, saya rasa nak bunuh orang tua terkutuk itu tapi saya tak berani. Saya nak meluah dengan kawan-kawan tapi saya malu dan takut. Jadi tolong saya. Saya tak tahu nak buat apa.

-pru14.tv-

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*