Lawak Kumpulan Shiro Hanya Menjatuhkan Maruah Pemimpin PPBM

Share This:

Dua hari lalu, berakhirlah rancangan Maharaja Lawak Mega 2017 yang telah menimbulkan satu adegan ataupun lakonan menghina tak jadi yang telah dibawa oleh kumpulan SHIRO yang merupakan naib johan MLM bagi musim 2017. Lakonan kepala dah masuk air terlebih.. ataupun telah diupah agaknya la.. untuk memperli ataupun memang mereka terlupa skrip nak perli siapa agaknya…

Adakah kumpulan SHIRO merasakan lawak bangang yang cuba dibawa itu cukup bagus.. kita tahu la kumpulan tersebut mendewakan pemimpin agung depa Chedet madey.. sampai mereka terlupa yang mereka telah membodohkan anak madey dengan membawa adegan2 lawak tidak masuk akal.. seperti membawa status YB Peminta sedekah saling tak ubah seperti Mukhriz Boboi.. kesian betul sampai kena berlakon seperti peminta sedekah.. adakah adegan2 tersebut telah disuruh ataupun dirancang untuk menghina pemimpin2 tak kira siapa pun?

Lembu-lembu siber bunga ppbm mungkin seronok lah tapi sebenarnya mereka terlupa adegan2 itu seperti mahu menghina kepala lembu mereka sendiri..

Kumpulan SHIRO lupa mereka cari makan dizaman siapa sebenarnya.. sebelum mereka dikenali mereka berdua siapa? hahaaha.. nak memangku rasa hebat tu sila cermin diri.. anda berdua tidak lawak apa pun semalam.. tapi menunjukkan anda telah menjatuhkan maruah para penyembah Boboi dan madey.. kesian madey membela berok berdua kerana mengharapkan SHIRO buat perkara bodoh sampai terbodohkan anak sendiri

Sebenarnya, Shiro telah menghina pemimpin ppbm.. kesian madey dan boboi kerana shiro telah menjatuhkan maruah pemimpin ppbm..

-pru14.tv-

Comments

comments

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*