Tak Kisah Suara Dihina, Fazura Duet Lagu Baru Dengan Penyanyi Filipina

Share This:

Walaupun dihentam ramai kerana bersuara sumbang ketika menyanyi sebelum ini, namun ia langsung tidak mematahkan semangat Fazura untuk terus mengejar impian menjadi penyanyi.


Malah menurut selebriti jelita ini, kritikan tersebut diambil secara positif untuk memperbaiki dirinya menjadi yang lebih baik.

“Jika apa yang kita lalukan ada rintangan, kita boleh pilih untuk belajar dan perbaikinya atau kuburkan sahaja impian itu. Saya pilih untuk belajar dan percaya pada impian saya,” ujarnya kepada mStar Online.

Menariknya, Fazura baru sahaja melancarkan muzik video terbaharunya berjudul Nothing Like Pag-Ibig yang merupakan lagu duet bersama penyanyi Filipina Jason Dy.


“Lagu ini idea daripada pihak rakaman kami iaitu Universal Music, dan saya setuju untuk membuat kolaborasi dengan Jason Dy kerana dia salah seorang artis terkenal di negara itu.

“Lagi pula, saya mahu hadiahkan lagu ini kepada peminat-peminat saya di sana,” ujarnya.

Foto: IG Fazura

Sementara itu Jason menganggap Fazura adalah seorang artis serba boleh dan merupakan artis luar negara pertama yang berkolaborasi dengannya.

“Saya ada buat research tentang dia dan tahu Fazura bukan sahaja penyanyi, tapi pelakon filem dan drama di sini, dia juga mempunyai suara yang sangat sesuai dengan lagu ini,” tambahnya.

Tahniah kepada kedua-duanya atas penghasilan lagu baru dan semoga makin berjaya dalam apa jua yang dilakukan pada masa akan datang.

Foto: IG Jason DY

Comments

comments

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*