Elly Mazlein Suka Digelar ‘Drama Queen’ Yang Penting Meletop

Share This:

Sepanjang tahun lepas nama ‘Kak Lina Pom Pom’ sentiasa hangat di kalangan peminat-peminat industri hiburan tanah air apabila kisah peribadinya tersebar di media sosial lebih-lebih lagi di laman Instagramnya. Bagi Elly Mazlein dia tidak kisah di cop kan sebagai ‘artis sensasi’ dengan cerita kontroversinya kerana berpendapat dia tidak perlu bermuka muka atau hipokrit di depan orang ramai.

“Saya suka di cop ‘artis sensasi’, kita jangan hipokrit apa yang berlaku ketika itu kita jangan pandang negatif, kita lebihkan kepada positif. Ya, kita memang artis yang sensasi dengan cerita entah apa-apa tapi saya tak kisah yang penting letop. Walaupun sensasi saya gembira, dan suka walaupun drama queen sekalipun kerana itu pun pengiktirafan,” katanya yang dicalonkan dalam kategori Artis Sensasi ABPBH 3.0.

Menurutnya lagi, dia kini lebih bersikap ‘gangster’ serta lebih terbuka. Sekiranya ada yang cuba untuk mengutuk atau menjatuhkannya, Elly tidak teragak-agak untuk membalasnya semula.

“Saya sekarang ‘gangster’ siapa bagi saya balas, tidak ada lagi diam-diam. Dulu konsep diam malas nak layan. Tapi tak boleh bila saya balas baru diam. Saya sekarang dah lain, siapa kacau saya bagi,” katanya lagi.

Comments

comments

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*