Berang Suami Berkhalwat, Isteri Lumur Cili Pada Kemaluan Kekasihnya

Share This:

Memang pantang buat sesiapa pun samada si isteri mahupun si suami sekiranya mendapati pasangannya berhubungan sulit dengan pihak ketiga dan pengalaman malang itu dialami seorang perempuan simpanan.


Dia dipukul dan kemaluannya dilumur dengan cili dipercayai oleh isteri kepada kekasihnya selepas hubungan sulit dengan suami wanita berkenaan terbongkar.


Memetik laporan The Reporter yang memetik portal Docbao, dua keping gambar menjadi tular di laman sosial setelah dimuat naik di laman Facebook Kabet, yang bermaksud perempuan simpanan.


Gambar pertama menunjukkan mangsa ditendang pada bahagian muka, sementara gambar kedua pula memaparkan seseorang melumurkan cili merah pada bahagian sulit wanita berkenaan.


Status yang dimuat naik menggunakan bahasa Tagalog itu sehingga kini mendapat perkongsian lebih 32,000 pengguna Facebook.


Dilaporkan kejadian itu berlaku pada 24 April lalu dipercayai di sebuah hotel di Vietnam selepas si isteri dikatakan berjaya menangkap suaminya yang sedang berdua-duaan dengan wanita terbabit di dalam bilik.


Berang dengan hubungan sulit berkenaan, si isteri yang tidak dapat mengawal kemarahannya bertindak melumurkan cili bercampur garam pada kemaluan wanita terbabit dengan menggunakan sarung tangan.


Mangsa dikatakan menangis dan merayu supaya tidak diperlakukan sedemikian dan si suami meminta isterinya berhenti menyerang wanita berkenaan, namun rayuan tersebut tidak diendahkan.


Bagaimanapun perempuan simpanan itu hanya dilepaskan selepas orang ramai datang melihat kejadian yang berlaku di bilik berkenaan dan sehingga kini lokasi sebenar kejadian dan keadaan mangsa tidak diketahui.

sumber : Facebook Kabet

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*