Chef Wan ‘Hadiahkan’ Jari Tengah Kepada Para Netizen

Berang kerana ramai yang tidak menghormati hak privasi akaunnya, selebriti popular Chef Wan memuat naik gambar jari tengah dengan kapsyen panjang lebar.

“This goes to all spamners that have no respect for others to try and berdagang at my home even at the time like this.

“This ass holes masa orang meninggal pun mereka would menyemak kan jualan mereka on other people IG all the time,” coretnya.

Mengakui tidak ada cara jalan penyelesaian yang lebih baik untuk memberitahu kepada mereka yang tidak reti menghormati hak privasi individu, Chef Wan mengakui dengan cara ini adalah lebih layak buat mereka.

“Yes what i place here to some sound rude and crude but sometime there no other way to teach this morons except my center finger for them. Should have made a double finger too!

“Orang putih naik jari aja tapi jika kita orang Melayu dah di carut kan aja atas bawah. Tahu ke malu manusia2 yg kepala tu keras mcm batu? Its annoying, disgusting like wise disrespectful when some one literally walk into yr home and ruined your privacy that u can even read what yr fans are commenting. Orang Kedah kata” Kurang ajak nor!”.

“Usually i can be a very nice person but at times i can also be vicious and sting like a bee! Susah manusia yg bersikap biadap ini semua dan tak reti bahasa. Sia2 mak bapak hantar ke sekolah tapi tidak belajar menghormati rumah orang lain.

“I loved the fact that i have the courage to stand up and give them this bloody fingers on their faces. Sabar pun ada batasannya. Rude or crude i am ready to face the consequences on how the public wish to judge me. Berani kerana benar!

“Lebih baik kita juga kurang ajar begini kepada mereka2 sahaja then menyusah kan hidup org lain out there. Just too many sick people out there and its making me feeling nausea at times,” tulisnya.

#sumber Instagram Chef Wan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *