Arak Sebenar Yang Merosakkan Hati Umat Islam

Share This:

Sebelum ini, pernah seorang anggota Polis dari Cawangan Khas PDRM Agama Islam bersembang dengan kami yang dia pernah ditugaskan menjadi pengintip menyamar seolah~olah dia Melayu Kristian, masuk ke Vatican.
Menjadi satu kegembiraan Paderi Kristian jika ada Melayu masuk Kristian dari bangsa lain masuk Kristian.

Jadi disebabkan itu dia di ambil sebagai anak angkat seorang ketua Paderi di Vatican. Hampir 6 bulan di Vatican.
Masuk ke geraja setiap hari bersama Father tersebut untuk belajar dan kaji agama Kristian. Dia kata setiap kali dia masuk ke Gereja hati dia menangis dan merayu pada Allah S.W.T. jangan cabut nyawa dia dlm Gereja dan di Vatican. Nanti orang akan kebumikan dia dgn cara Kristian.

Jadi sewaktu bersama mereka, banyak rahsia-rahsia yang terbongkar. Antaranya pendita-pendita Kristian mengkaji bahawa yang boleh merosakkan roh orang Islam ialah dari makanan. Mengikut hadis Rasulullah S.A.W., hati di tempa oleh makanan. Maka mereka kaji makanan apa yang boleh merosakkan hati orang Islam. Jadi pendeta mereka dapatkan dari hadis itulah arak. Mereka memangil para saintis mereka utk buatkan arak jadi minuman yg membolehkan orang Islam minum dan jadikan minuman harian.

Maka mereka telah berjaya dan jadilah dari arak itu air COCA-COLA dan PEPSI COLA. Walau bagaimanapun, adakah ianya benar tentang apa yang disampaikan oleh beliau? Jika benar, Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM) harus mengambil tindakan yang keras dengan mengharamkan penjualan air berkarbonat jenama COCA-COLA di Malaysia.

Baru-baru ini, telah tular dalam whatsApp orang luar, seorang Paderi Kristian yg sudah masuk Islam dan memberi ceramah beritahu hentikan minum Pepsi kerana sebenarnya arak. Kalau siapa tak tahu tidak berdosa. Setelah tahu berdosa jika meminumnya. Apa yg aku cakapkan ini maka jangan lah minum lagi kerana sesungguhnya kamu sedang minum arak. Sungguh licik strategi musuh-musuh Allah.

Oleh itu, Ya ALLAH ampunkan kami…

Kongsikanlah kepada semua group supaya kita faham kerja-kerja musuh-musuh Islam ini.

-pru14.tv-

Comments

comments

Related Post

One thought on “Arak Sebenar Yang Merosakkan Hati Umat Islam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*