Rem Tak Jangka Tersingkir Awal GV3

Share This:

Ramai yang tidak menjangka penyanyi bersuara serak basah, Rem merupakan peserta yang tersingkir dalam program Gegar Vaganza pada minggu ini.

Ini kerana dia dilihat sebagai seorang penyanyi yang baik selain mempunyai impak tersendiri dalam industri muzik. Memetik laporan Astro Gempak, Rem sendiri berkata dia tidak menyangka dirinya terkeluar pada minggu ini.

“Saya tidak menjangka saya akan terkeluar. Saya sudah buat yang terbaik dalam persembahan kali ini. Saya redha dengan apa yang berlaku,” ujarnya yang menyampaikan lagu Penawar Rindu nyanyian Datin Orchid Abdullah.

Dalam pada itu, Rem tetap berasa bangga kerana telah memberikan persembahan sebaik mungkin dan tahu di mana tahap suaranya.

“Saya seorang penyanyi pop yang mempunyai suara serak dan kasar. Lagu Penawar Rindu seharusnya dilembutkan lenggoknya. Namun begitu, suara saya memang begitu.

“Saya bangga dengan apa yang saya persembahkan malam ini. Saya sudah buat yang terbaik dan tidak salah untuk saya mencuba,” katanya lagi yang bakal muncul dengan single terbaharu berjudul Sinar Kasih.

Apa pun, Rem memang mempunyai keistimewaan tersendiri terutama dengan lagu pop dan juga balada yang sehingga kini tetap memberi kesan di hati peminat, kan!

Comments

comments

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*