Kanak-kanak Dua Tahun Sakit Dikemaluan Angkara Datuk Tiri

Share This:

SELALUNYA keluarga terdekat merupakan individu yang merogol dan mencabul mangsa terutamanya kanak-kanak yang tidak berdaya.

Seorang wanita terkejut ketika melihat anaknya di dukung oleh ayah tirinya tanpa memakai seluar.

Akibat dari perkara itu Ayah tiri yang juga merupakan datuk tiri kanak-kanak perempuan berusia dua tahun ini terpaksa ditahan Pihak Polis Bogor Jawa Barat.

Menurut ibu mangsa, lelaki berusia 50 tahun merupakan datuk tiri kepada anaknya, telah membawa kanak-kanak itu ke dalam bilik.

Ketika kejadian wanita itu mendengar anak menangis menjerit kesakitan di dalam bilik, dia bersama ibunya yang merupakan isteri kepada lelaki itu terus menuju ke bilik berkenaan untuk melihat apa yang berlaku.

Tekejut dia melihat bapa tirinya itu mendukung anaknya didalam bilik tanpa pakai seluar.

Jeritan itu di dengari, ketika mereka menjaga kedai berhampiran rumah tersebut, atas rasa tidak sedap hati, nenek dan ibu mangsa menuju ke bilik berkenan.

Semenjak kejadian itu gadis kecil malang itu kerap menangis dan mengadu sakit di bahagian kemaluannya.

Ketua Polis Ciledug, Bogor, Jawa Barat ASP Saepudin berkata kejadian tersebut bermula dari nenek dan mangsa yang bermain dirumah mereka.

Kemudian ibu mangsa datang meminta ibunya untuk menolongnya menjaga kedai yang berada di depan rumah mereka, katanya pada.

  • PRU14.tv

Comments

comments

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*