Video : Bapa Rakam Punggung Cikgu Di Tadika Anak

Share This:

Gara-gara terlebih ‘gedik’, seorang lelaki ‘merah muka’ selepas ‘tertangkap’ merakamkan video punggung guru anaknya ketika anaknya mengadakan persembahan di tadika.

Selain itu, video dirakamkan di sebuah tadika di Rusia, ketika kanak-kanak di kelas prasekolah tersebut mengadakan persembahan sambil menari dengan iringan lagu rancak Gangnam Style.

Lelaki itu bukannya merakamkan gambar anaknya sedang menari sebaliknya asyik merakamkan video guru perempuan di situ menggoyangkan punggung sebaik sahaja persembahan bermula. Rakaman tersebut dipenuhi dengan punggung guru terbabit.

Setelah rakaman berkenaan bertajuk ‘Daddy is Filming an Event at the Kindergarten‘ dimuat naik dalam media sosial, ia telah ditonton lebih 160,000 kali.

Ia juga menyebabkan netizen tertanya-tanya siapakah lelaki itu dan guru wanita terbabit. Mereka kini melancarkan gerakan mencari identiti kedua-duanya.

Walau bagaimanapun, lelaki itu mendapat pujian ramai lelaki yang menyifatkannya pandai memilih sudut kamera. Tidak kurang pula yang kecewa kerana tidak berpeluang mendapat guru seperti itu ketika mereka belajar dulu.

-pru14.tv-

Comments

comments

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*