Shah Rukh Dan Gauri Raikan Cinta 25 Tahun Di Sepanyol

Share This:

Mahligai perkahwinan yang dibina pasangan terkenal Bollywood ini, Shah Rukh Khan dan isterinya Gauri Khan nampaknya sudah masuk tahun ke-25.

 
Perhubungan yang mencecah suku abad itu masih utuh bertahan dan khabarnya merpati dua sejoli ini akan menyambut hari ulang tahun perkahwinan mereka di Sepanyol.
 
Menurut Indian Express,  walaupun dengan jadual yang ketat dan kesibukan menjalani penggambaran di Lisbon, Portugal untuk filem The Ring sekarang ini, Shah Rukh Khan akan memastikan dirinya ada di sisi isteri untuk menyambutnya bersama.
 
Ramai yang membuat andaian pasangan tersebut akan menyambut hari istimewa mereka di Mumbai, India namun keputusan yang dibuat Shah Rukh dan Gauri untuk menyambutnya di Sepanyol agak mengejutkan.
 
Majlis tersebut telah dirancang secara teliti, tetapi kecil-kecilan dan cuma dihadiri beberapa teman rapat.
 
Iringan dari kumpulan muzik dijangka menjadikan majlis ringkas itu berubah romantis dan menyerikan lagi suasana.
 
Shah Rukh  dan Gauri yang merupakan penganut agama Hindu mengambil keputusan untuk berkahwin pada 25 Oktober 1991 selepas 8 tahun menyemai cinta.
 
Hasil perkongsian hidup mereka dikurniakan tiga cahaya mata iaitu Aryan (19 tahun), Suhana (16 tahun) dan Ab Ram, yang kini berusia tiga tahun.

Comments

comments

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*