Seks Oral : Budak 8 Tahun Diupah RM3

Share This:

Seorang pelajar junior maahad tahfiz di Pasir Puteh menjadi mangsa pemuas nafsu seorang pelajar senior berusia 13 tahun dengan upah RM3 untuk melakukan seks oral.

Selain itu, mangsa yang berusia lapan tahun tersebut telah dua kali diperlakukan sedemikian pada jam 5.30 petang pada 10 dan 11 Oktober lalu.

Mangsa diajak pelajar senior tersebut melakukan perbuatan jijik berkenaan di dalam bilik stor di bangunan sekolah itu.

Asisten Komisioner Mohamad Fakri Che Sulaiman, Ketua Jabatan Siasatan Jenayah Kelantan menyatakan bahawa dalam kejadian pertama, mangsa hanya diajak melakukan seks oral tanpa sebarang upah.

“Keesokan harinya mangsa sekali lagi diajak untuk melakukan perbuatan sama dan ditawarkan dengan wang ringgit” katanya.

“Ketika itu mangsa yang baru selesai makan di kantin dihulurkan RM3 oleh suspek sebelum mengikut senior berkenaan bersama-sama masuk ke sebuah stor” katanya lagi.

Jelasnya, kejadian bagaimanapun terbongkar selepas 11 hari kemudian susulan mangsa yang kebetulan mengalami demam diziarahi ahli keluarganya di sekolah itu.

“Seorang kawan mangsa yang mengetahui tentang kejadian itu menceritakan kepada ibu bapa mangsa. Ibu bapa mangsa yang terkejut mendesak mangsa menceritakan kejadian dan mangsa pada mulanya memberitahu dia diliwat” ujarnya.

“Ibu bapa mangsa kemudian membuat laporan polis dan pemeriksaan pihak Hospital Universiti Sains Malaysia mendapati tidak ada koyakan atau liwat seperti yang didakwa” ujarnya lagi.

-pru14.tv-

 

Upah junior RM3 buat seks oral!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*