Mungkin Husni Lupa Tentang Skandal Seks Beliau

Share This:

Husni telah banyak kali dituduh melakukan gangguan seksual. Banyak laporan telah dibuat terhadap beliau daripada wanita yang menuduhnya meraba buah dada dan punggung mereka. Dia juga tidur dengan isteri orang. Dan kini rahsia-rahsia tersebut akan kembali menghantui beliau kerana dia berpura-pura beliau adalah seorang lelaki yang alim padahal dia sebenarnya adalah miang dan bangsat. – Raja Petra

ahmad_husni_handzlah

Ia sebenarnya agak mengejutkan bahawa bekas Menteri Kewangan Kedua, Ahmad Husni Mohamad Hanadzlah telah menyerang Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak dengan cara yang kurang ajar kalau dibandingkan dengan apa yang dibuat oleh Najib terhadap beliau. Bak kata Melayu, tak kenang budi.

Sekiranya anda terlepas apa yang kita telah menulis sebelum sila lihat di sini:

Ahmad Husni and Tony Pua caught lying (READ HERE)

Two billion reasons why Husni attacked Najib yesterday (READ HERE)

Kemarahan Husni terhadap Najib bermula apabila Perdana Menteri tidak melantik beliau untuk menjadi Menteri Kewangan. Sebaliknya Najib berhasrat untuk meletakkan Husni di kementerian lain yang mana Husni melihat ianya sebagai penurunan pangkat dari jawatan Menteri Kewangan Kedua.

Tetapi Husni begitu mengecewakan Najib dengan teruk sekali, terutama mengenai 1MDB. Sepatutnya beliau lakukan apa yang sepatutnya Najib ingin beliau lakukan namun yang berlaku Husni sebenarnya telah menimbulkan masalah. Husni sepatutnya bertindak menyelesaikan masalah dan bukannya menjadi masalah.

Dengan trek rekod yang bagaimana Husni boleh mengharapkan beliau akan dinaikkan pangkat ke jawatan Menteri Kewangan? Jawatan Menteri Kewangan adalah jawatan kedua paling berkuasa selepas Perdana Menteri, malah ianya lebih berkuasa daripada jawatan Timbalan Perdana Menteri. Dan sebagai Menteri Kewangan Kedua Husni telah melakukan ‘male fide’ dan memainkan peranan mensabotaj 1MDB, bayangkan sekiranya beliau menjadi Menteri Kewangan.

Sebagai Menteri Kewangan, Husni bukan sahaja boleh meluluskan projek sambungan lebuh raya RM2 bilion anaknya, beliau akan menjadi ketua jawatankuasa yang kepada beberapa komiti yang sangat penting dan komiti yang sangat berkuasa. Projek sambungan lebuhraya yang bernilai RM2 billion hanyalah sebagai permulaan dari banyak lagi projek yang akan datang.

Tetapi apa yang lebih penting daripada itu adalah hakikatnya bahawa Najib memendam perasaan lebih daripada sekali. Terdapat begitu banyak tuduhan gangguan seksual dan salah laku lain yang dibuat terhadap Husni. Beberapa wanita di pejabatnya telah membuat aduan bahawa Husni telah meraba buah dada dan punggung mereka. Terdapat juga aduan mengenai hubungan sulit Husni dengan seorang wanita yang sudah berkahwin daripada UMNO bahagiannya, menurut Raja Petra.

Mereka sebenarnya mahu melancarkan siasatan keatas tuduhan yang sebegitu banyak ini namun Najib memilih memberikan Husni “benefit of the doubt”. Jika tidak Husni akan diheret ke mahkamah lebih dari satu kes ganggual seksual. Dan itu tidak termasuk suami kepada wanita yang mempunyai hubungan sulit dengan beliau telah memfailkan penceraian, menurut RPK lagi.

Jadi, selepas kes perceraian Nika Gee kerana hubungan sulit beliau dengan Muhyiddin Yassin, kita akan melihat kes perceraian kedua melibatkan perempuan simpanan Husni dan suaminya. Tetapi Najib memandang ringan kes ini untuk membantu Husni mengelakkan skandal yang besar dan memalukan beliau dan keluarganya, kata Raja Petra.

husni

Najib telah pun diberi amaran bahawa Husni suka menunjuk-nunjuk dan berpura-pura bahawa dia sangat kuat agama sedangkan dia adalah pemangsa yang sangat ganas.Sekiranya Husni melakukan apa yang beliau lakukan di UK beliau mungkin akan di penjarakan dalam jangka waktu yang amat lama.

Memandangkan apa yang Najib lakukan untuk Husni dan berapa kali Najib menyelamatkan beliau, Husni sepatutnya sujud syukur Perdana Menteri tidak melakukan apa-apa. Husni, bagaimanapun mensabotaj 1MDB dan bukannya menyelesaikan masalah seperti yang telah diminta oleh Najib dan kini Husni melancarkan serangannya terhadap Najib.

Adakah Husni tidak pernah mendengar pepatah, ‘those who live in glass houses should not throw stones’? Dan sekarang rahsia beliau mempunyai ‘tangan sotong’ dan suka meraba buah dada dan punggung setiap wanita yang melintas di hadapan beliau dan tidur dengan isteri orang akan menjatuhkan beliau sama taraf dengan Muhyiddin dan Anwar: Manusia gila seks yang berlakon manusia suci seperti Nabi Muhammad s.a.w., menurut Raja Petra lagi.

Comments

comments

One thought on “Mungkin Husni Lupa Tentang Skandal Seks Beliau

  • October 26, 2016 at 11:11 pm
    Permalink

    iblis jugak dia ni..

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*